Prima pagină » National » Anchetă la IPJ Brăila după ce doi concubini au fost găsiţi morţi într-un imobil, cu urme de violenţă pe corp
Anchetă la IPJ Brăila după ce doi concubini au fost găsiţi morţi într-un imobil, cu urme de violenţă pe corp

Anchetă la IPJ Brăila după ce doi concubini au fost găsiţi morţi într-un imobil, cu urme de violenţă pe corp

12 iun. 2024, 16:20,
BZI.ro, în National

Este anchetă la IPJ Brăila după intervenția polițiștilor, în cazul crimei care seamănă izbitor cu cazul Caracal. Acuzațiile sunt extrem de grave după ce o femeie, în vârstă de 44 de ani, a fost găsită moartă, la aproape 24 de ore după ce a sunat la 112.

Polițiștii spun că nu au reușit să localizeze zona de unde a fost efectuat apelul, deși serviciul de telecomunicații speciale a indicat o locație aproximativă.

Cu toate acestea, șocant este faptul că agenții au ajuns chiar în fața casei, au bătut la poartă, dar, pentru că nu le-a răspuns nimeni, au plecat.

”Au bătut în poartă, dar nu a răspuns nimeni”, spune un vecin despre polițiștii ajunși la fața locului, potrivit Antena 3 CNN.

Femeia reușise să fugă din curte, dar criminalul a prins-o

La acel moment, bărbatul reușise să fugă deja pentru a doua oară după femeie, să o aducă înapoi în casă și să o sechestreze acolo.

”Ea a fugit din curte. Și mama ei stă pe strada cealaltă. A luat-o pe uliță, a ajuns până la jumătatea străzii, dar el a ajuns-o din urmă, cu bicicleta, și a adus-o înapoi”, povestește o vecină.

Potrivit datelor din anchetă, femeia a fost ucisă de concubinul său, cu care se certase. Bărbatul de 50 de ani și-a pus, ulterior, capăt zilelor. Criminalul avea antecedente penale.

Șefii IPJ Brăila au dispus o anchetă asupra modului în care agenții secției de poliție din Ianca și-au făcut treaba.

De menționat este faptul că legea dă posibilitatea agenților să intre în locuință în momentul în care există suspiciuni cu privire la faptul că, în interior, ar putea avea loc o faptă gravă.

Cum s-a petrecut totul

Luni, femeia s-a certat cu concubinul ei, iar acesta a început să o lovească. Femeia a reușit să fugă, de două ori chiar, încercând să ajungă la mama ei, care locuia în apropiere, însă bărbatul a ajuns-o din urmă și a dus-o înapoi în casă.

Disperată, aceasta a reușit să sune la 112, însă nu a apucat să comunice și adresa la care se afla. STS a localizat însă apelul, și a transmis zona în care s-ar fi aflat femeia.

Polițiștii din Ianca au ajuns chiar la poarta casei în care femeia era agresată. Vecinii povestesc că agenții au bătut la poartă, însă, pentru că nu le-a răspuns nimeni, aceștia au plecat.

A doua zi, fratele victimei, din Galați, a încercat să o sune. Când a văzut că aceasta are telefonul închis, s-a deplasat la domiciliul ei. Din nefericire, și-a găsit sora moartă, dar și pe agresorul ei, care își pusese capăt zilelor.

Bărbatul era cunoscut cu antecedente penale. În 2017, individul şi-a înjunghiat, în Capitală, fosta soție, însă femeia a supraviețuit atacului.

Un an mai târziu, în 2018, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru tentativă de omor, iar în 2022 a fost eliberat condiționat.

Înainte de tentativa de omor din București, bărbatul mai fusese condamnat pentru viol si corupție sexuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *