Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anchetă internă dupa incidentul cu Mirela Vaida. Agenții de pază erau în pauză

Anchetă internă dupa incidentul cu Mirela Vaida. Agenții de pază erau în pauză

20 mart. 2021, 10:32,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Mirela Vaida a fost atacată în direct de o femeie complet dezbrăcată care a vrut s-o lovească cu o piatră. Mirela a reușit la limită să iasă din direcția bolovanului pe care femeia l-a aruncat cu patos spre prezentatoarea Acces Direct.

Surse au declarat pentru faxnews.ro că paza era în pauză.

Incident grav de securitate la Antena 1

Orice televiziune, chiar și una mai mică, are un sistem de securitate format din agenți de pază care nu lasă pătrunderea în studiourile televiziunii fară ca persoanele să se legitimize.

Angajații Antena 1 întră pe baza legitmației de serviciu, iar invitații sunt primiți de reporterii emisiunii. Persoanele care fac parte din public sunt reprezentate de șeful publicului și aceștia sunt legitimați și controlați.

Perioada de acum nu permite accesul publicului. Unde era paza care trebuia să securizeze toate intrările în studioul Acces Direct.

Conform Antena 1, femeia a intrat în platou pe o ușă lăturanică platoului emisiunii, nu una prinipală. Orice ușă spre studio trebuie securizată de un agent de pază.

Toate televiziune asigură siguranța prezentatorului, a invitaților și angajaților. O emisiune precum Acces Direct atrage pe lângă audiență foarte mare și oameni care sunt împotriva subiectelor prezentate, care deseori se prezintă la sediile televiziuni pentru a se răzbuna.

Mirela Vaida pusă în pericol de propria echipă

Pe durata directului singurele căi de acces în platou sunt cele oficiale din mai multe motive. Unul și cel mai important este cel de securitate. Al doilea este ca nimeni să nu intre, fară să știe că pe post emisiunea este live și prin urmare accesul în platou este controlat.

Distanța pe care a parcurs-o femeia de la usa lătunarnică până la Mirela Vaida a fost de cel puțin 30 de metri în interior. Nimeni nu a observat că o femeie goală înarmată cu un pietroi se îndreaptă spre prezentator?

Mirela Vaida a declarat în emisiune că va depune o plangere penală, iar reprezentații poliției au declarat că femeia a fost dusă într-un centru de specialitate. De unde a fost eliberată.

„În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, au precizat surse judiciare pentru stiripesurse.ro.

Echipa de pază ar  fi fost în pauză și platoul nu este suficient păzit

Surse faxnews.ro că platoul are doi agenți de pază care erau în pauză în timp ce femeia intra în platou ca la ea acasă.

Angajații ai Acces Direct spun că producătorul a cerut Antenei 1 suplimentare agenților de pază după diverse incidente de securitate, dar că posturile nu au fost aprobate din motive financiare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *