Prima pagină » Actualitate » Anchetă în cazul viceprimarului din Vaslui care a murit de COVID-19. Ce au descoperit autorităţile
Anchetă în cazul viceprimarului din Vaslui care a murit de COVID-19. Ce au descoperit autorităţile

Anchetă în cazul viceprimarului din Vaslui care a murit de COVID-19. Ce au descoperit autorităţile

30 oct. 2021, 15:40,
în Actualitate

Noi detalii ies la iveală în cazul viceprimarului comunei Drânceni din județul Vaslui! Lucian Lăcătușu a murit de Covid-19 seara trecută, iar cauza morții lui a fost intens dezbătută. Mai mult, oamenii legii au deschis o anchetă în acest sens.

Lucian Lăcătușu a murit joi noapte din cauza infecţiei cu noul coronavirus. În primă fază, viceprimarul a declarat că este vaccinat, ba chiar a prezentat și actele care să ateste acest lucru. Doar că în momentul în care a început să se simtă din ce în ce mai rău le-a recunoscut medicilor faptul că nu este imunizat.

Ce au descoperit autorităţile

Imediat cum s-a aflat că deținea acte false în privința vaccinării, reprezentanții IPJ Vaslui au transmis un comunicat de presă prin care au anunțat că au deschis o anchetă în acest caz. Mai mult decât atât şi familia a recunoscut faprtul că bărbatul nu avea vaccinul anti-covid făcut.

Cadrele medicale au făcut tot ce a fost posibil pentru a-l salva, însă fără rezultat. Se pare că, acesta a stat mai multe zile acasă şi a încercat să se trateze singur, lucru care i-a agravat şi mai mult starea de sănătate.

„A ajuns la spital foarte târziu. Avea o afectare pulmonară de 70%. S-a făcut tot ce este omenește posibil. Pentru că nu am mai avut niciun pacient vaccinat care să aibă o asemenea evoluție a bolii, am avut dubii dacă este sau nu vaccinat. Rudele au fost întrebate dacă este sau nu vaccinat și, într-un final, au declarat că, de fapt, nu era vaccinat”, au spus, pentru Libertatea, surse medicale din cadrul Spitalulului Județean Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`