Prima pagină » Actualitate » Anchetă în cazul criminalului de la Onești care a ucis două persoane! Ce spune ministrul de Interne, Lucian Bode
Anchetă în cazul criminalului de la Onești care a ucis două persoane! Ce spune ministrul de Interne, Lucian Bode

Anchetă în cazul criminalului de la Onești care a ucis două persoane! Ce spune ministrul de Interne, Lucian Bode

03 mart. 2021, 11:29,
George Cristian în Actualitate

Lucian Bode a afirmat faptul că a fost demarată o anchetă în legătura cu criminalul de la Onești care a ucis două persoane după ce în prealabil le-a sechestrat în casă. Confom ministrului de Interne, ancheta vizează modalitatea în care poliţiştii au intervenit la apelul înregistrat la 112.

Vă aducem aminte faptul că în cursul zilei de luni, 1 martie 2021, în municipiul Onești a avut loc o tragedie în care doi oameni au fost ucişi după ce un bărbat în vârstă de 68 de ani i-a sechestrat în casă.

Ce spune, Lucian Bode despre anchetă în care este cercetată intervenţia poliţiştilor de la Oneşti

Într-o scurtă intervenţie la Antena 3, Lucian Bode, ministrul de Interne din Guvernul condus de Florin Cîțu a afirmat că ministerul pe care îl conduce a demarat deja o anchetă în ceea ce priveşte coordonarea şi intervenţia poliţiştilor în dublă crimă e la Onești.

„Verificările noastre vizează cea de-a treia componentă, cea a analizei intervenţiei. Dacă au văzut că nu dau rezultate aceste negocieri şi componenta asta a negocierilor, poate că ar fi fost nevoie să treacă la altă abordare. Cu siguranţă din ancheta noastră trebuie să rezulte un lucru foarte clar, dacă negocierile nu duceau la un deznodământ pentru Poliţie, care era planul doi, ce ar fi avut în plan să facă”, a mai transmis ministrul Afacerilor Interne.

Lucian Bode cercetează şi declaraţiile făcute de reprezentanţii forţelor de intervenţie

În cursul zilei de marţi, 2 martie 2021, şefii poliţiei au transmis faptul că intervenţia era una de succes până la punctul în care s-a produs un declick intre negociatori şi criminal. Lucian Bode a afirmat faptul că acest aspect este în curs de cercetare şi se va ajunge la o concluzie pe baza declaraţiilor făcute de martori:

„Am auzit această afirmaţie şi acest lucru va rezulta din anchetă, avem acolo, dincolo de cercetarea noastră, avem o anchetă penală, preluată de Parchet şi va rezulta din anchetă acest lucru dacă într-adevăr, şi asta pe baza declaraţiilor martorilor, una dintre victime l-ar fi atacat pe criminal şi de acolo ar fi fost acel declic la 16.55 când după o perioadă de linişte în care toate lucrurile păreau că evoluează într-o direcţie bună a negocierilor, practic s-a întâmplat acest lucru. Ancheta va dovedi acest lucru pe baza declaraţiilor martorilor”, a declarat Bode.

Gheorghe Moroșan, criminalul de la Onești, a ucis cu sânge rece două persoane

Gheorghe Moroșan, criminalul de la Onești este responsabil pentru uciderea cu sânge rece a două persoane. Luni, 1 martie 2021, în oraşul menţionat mai sus, doi bărbaţi au fost luaţi ostatici de către un bărbat. Moroșan era nemulţumit pentru că apartamentul în care stătea urma să fie cedat unei alte persoane pentru că acesta îl pierduse.

La faţa locului au intervenit mai multe forţe de ordine şi în cele din urmă, bărbatul i-a înjunghiat mortal pe cei doi oameni care erau luaţi ostatici. În cele din urmă, în urma intervenţiei trupelor speciale, Gheorghe Moroșan a fost împuşcat. Criminalul se află în stare gravă internat la un spital din Bacău. Între timp, soția criminalului de la Onești a fost arestată pentru 30 de zile pentru complicitate cu criminalul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`