Prima pagină » Radio » Actualitate » Anca Țurcașiu și-a dat în judecată fostul soț! Ce sumă de bani trebuie să scoată din buzunar

Anca Țurcașiu și-a dat în judecată fostul soț! Ce sumă de bani trebuie să scoată din buzunar

23 mai 2023, 14:47,
în Radio

Anca Țurcașiu și-a dat în judecată fostul soț, pe medicul Cristian Georgescu, iar acum trebuie să plătească o sumă mare de bani. Se pare că cei doi încă nu au finalizat partajul astfel că au ajuns în instanță. Numai că, Anca Țurcașiu este nemulțumită că trebuie să plătească o sumă destul de mare drept taxă de timbru.

După 22 de ani petrecuți împreună, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat în urmă cu trei ani. La acel moment, vestea a șocat pe toată lumea, inclusiv pe apropiații lor. Atunci, separarea s-a desfășurat departe de presă și ochii curioșilor. Și totuși, cei doi mai au „afaceri” nerezolvate, deoarece încă nu au finalizat partajul.

Anca Țurcașiu și-a dat în judecată fostul soț

Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai bine de  20 de ani, formând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. În urma iubirii dintre cei doi a rezultat un fiu, Radu Cristian, în vârstă de 23 de ani. Deși de-a lungul timpului, Anca Țurcașiu alături de soțul său au fost un exemplu de familie fericită, dând dovadă de discreție, acum se pare că lucrurile sunt cu totul altele. Cei doi au divorțat în urmă cu trei ani, iar acum au ajuns din nou în fața instanței de judecată.

Anca Țurcașiu l-a dat în judecată pe fostul ei soț, medicul Cristian Georgescu, pentru a finaliza partajul. În urma divorțului, foștii soți au avut mai multe bunuri de împărțit, însă, nu au reușit să treacă peste neînțelegeri. Astfel, acum, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu se judecă pentru avere.

În urma deciziei de a-l da în judecată pe fostul soț, Anca Țurcașiu trebuie să plătească o taxă de timbru în valoare de 6000 de euro. Actrița susține că nu dispune de această sumă deoarece veniturile sale nu sunt permanentă. Din păcate, cererea pe care vedeta a depus-o pentru a fi scutită de plata acestei taxe a fost respinsă de către instanța de judecată, pe motiv că pe lângă venituri aceasta deține și mai multe imobile. Anca Țurcașiu a contestat această decizie și așteaptă un nou răspuns.

Anca Țurcașiu își dorește să iubească din nou

Anca Țurcașiu este în continuare singură, dar este totuși pregătită să iubească din nou. Artista a fost căsătorită timp de peste 20 de ani cu Cristian Georgescu, cei doi având împreună și un copil. Din păcate, au divorțat în urmă cu 3 ani, moment ce i-a produs multă durere artistei. Cântăreața și-a revenit după șocul despărțirii și, momentan, se bucură din plin de singurătate. Totuși, ea admite că este gata să o ia de la capăt și să iubească din nou.

„În plan personal, nu s-a schimbat nimic în viața mea: sunt într-o solitudine care mă face foarte fericită. N-am să folosesc cuvântul singurătate, pentru că sunt înconjurată de foarte mulți prieteni dragi cu care petrec mult timp, socializez foarte mult.

Dar, așa cum am mai spus și în alte interviuri, pentru că întrebarea aceasta este frecventă, nu spun «NU, îmi doresc să întâlnesc un bărbat cu care să pot să am o poveste de iubire, o relație…» Cine nu își dorește să iubească și să fie iubit?! E logic! Deci, trimit în Univers gândul meu”, a mai spus Anca Țurcașiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *