Prima pagină » Cancan » Anca Țurcașiu se declară îndrăgostită iremediabil. La patru ani de la divorț artista își strigă fericirea în gura mare

Anca Țurcașiu se declară îndrăgostită iremediabil. La patru ani de la divorț artista își strigă fericirea în gura mare

14 mai 2024, 13:39,
B, , h, , în Cancan

Anca Țurcașiu se declară îndrăgostită, la patru ani după ce a divorțat de tatăl fiului ei.

Artista a suflat 54 de lumânări pe 8 mai, dar vârsta pare doar un număr pentru ea. Actrița radiază de fericire și, la 4 ani de la divorțul de soțul cu care a petrecut peste 20 de ani, a venit cu o veste surprinzătoare pe rețelele de socializare.

Anca Țurcașiu se declară îndrăgostită iremediabil

Anca Țurcașiu a marcat 54 de ani de viață cu o escapadă memorabilă în Florența, Italia, la doar câteva luni după ce a primit vestea minunată că va deveni bunică. Bucuria iminentă a buniciei se reflecta în zâmbetul larg al actriței, surprins în numeroasele fotografii postate pe Instagram. Mesajul însoțitor era unul clar: viața e frumoasă, iar Anca Țurcașiu o savurează din plin!

Artista nu s-a putut abține să nu declare dragostea sa pentru Florența, mărturisindu-le fanilor cu entuziasm că a fost cucerită de farmecul orașului italian.

Deși vacanța de vis la Florența s-a încheiat, Anca Țurcașiu promite cu nerăbdare o revenire în viitorul apropiat, fermecată de magia orașului italian.

„Filmul” ultimei zile în Florența… Mă declar îndrăgostită iremediabil de ea…. Mă voi întoarce!”, a scris Anca Țurcașiu pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Anca Țurcașiu, despre relația cu nora sa

La doi ani de la căsătoria civilă a fiului său, Radu, Anca Țurcașiu a dezvăluit cum se înțelege cu nora sa, Andreea, și dacă, uneori, intervine în căsnicia celor doi tineri pentru a le oferi sfaturi.

„Am mai spus că n-am dat sfaturi sub nicio formă și nici nu mă bag în viața lor. Sunt foarte fericiți, se iubesc foarte mult. Regrete vizavi de relația cu Radu nu am. Am fost foarte prezentă în viața lui, chiar dacă plecam mult în turnee. Am fost o mamă care a făcut lecții cu el în fiecare zi, care petrecea mult timp cu el, ocupându-ne de o grămadă de activități împreună.”, a declarat Anca Țurcașiu, pentru Viva.ro.

Cântăreața a devenit soacră mare acum 2 ani, atunci când fiul ei, Radu, și partenera lui de viață, Andreea, au rostit cu sinceritate jurământul lor de iubire în fața ofițerului de Stare Civilă. Astfel, în prezent, după ce actrița și-a vizitat fiul la „casa lui”, ea mai are o dorință, și anume să devină bunică.

Acum, Anca Țurcașiu a marcat 54 de ani de viață și s-a declarat îndrăgostită iremediabil de Florența, unde a petrecut de ziua ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024