Prima pagină » Cancan » Anca Țurcașiu, prima reacție după ce a fost surprinsă alături de noul iubit! „O viață minunată, imprevizibilă”

Anca Țurcașiu, prima reacție după ce a fost surprinsă alături de noul iubit! „O viață minunată, imprevizibilă”

16 aug. 2024, 12:47,
în Cancan

Îndrăgita artistă Anca Țurcașiu a avut o primă reacție după ce a fost surprinsă pe plajă alături de presupusul ei iubit. La patru ani de la divorțul dureros prin care a trecut, acum pare să fi ieșit soarele și pe strada ei. Mai mult, în urmă cu câteva luni, Anca Țurcașiu a devenit bunică și totul îi merge din plin.

Anca Țurcașiu a trecut peste un divorț dureros după 22 de ani de căsnicie cu medicul Cristian Georgescu și deși părea că nu va reuși să mai întâlnească un bărbat care să o facă să uite de acea perioadă grea, iată că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în viața frumoasei artiste și totul pare să-i meargă ca pe roate în ultimul timp.

Anca Țurcașiu, prima reacție după ce a fost surprinsă alături de noul iubit

A devenit bunică în urmă cu doar câteva luni, iar acum a apărut în compania unui bărbat care se pare că ar fi noul ei iubit. Anca Țurcașiu este mai împlinită ca niciodată, iar asta se vede pe chipul ei. Apare mereu cu zâmbetul până la urechi și se bucură din plin de viață, acum mai mult ca niciodată.

La patru ani de la divorț, artista a fost surprinsă de jurnaliștii Cancan în compania unui bărbat misterios, de care era extrem de apropiată, la malul Mării Negre. Nu știm dacă relația e recentă sau nu, cert este că Anca a știut să îl ascundă pe partenerul ei de ochii curioșilor până acum. Deși nu a făcut nicio declarație în acest sens, e clar că artista radiază de fericire, cel mai probabil actualul iubit fiind „vinovat” pentru asta, într-o oarecare măsură.

În urmă cu puțin timp, artista a publicat o fotografie pe Instagram, în care apare cu un zâmbet larg, dar nu asta a atras atenția, ci mesajul pe care l-a transmis. Pe fundal se auzea melodia lui Smiley, Wonderful life (n.r. – Viață minunată), iar mulți au luat asta ca fiind o reacție după imaginile apărute în spațiul public.

„E o viață minunată, o viață imprevizibilă”, sunt câteva din versurile melodiei alese de Anca Țurcașiu pentru a descrie ceea ce trăiește în aceste momente.

Cum arată viața artistei la 54 de ani

La vârsta de 54 de ani, Anca Țurcașiu este una dintre prezențele feminine din showbizz-ul românesc care pare că a găsit fântâna tinereții. Invitată în cadrul podcast-ului Adinei Alberts, artista a detaliat câteva amănunte din rutina ei cotidiană, care, alături de dieta strictă, fără carne, lactate și fructe, o țin cu o siluetă de invidiat și un chip luminos.

A fost căsătorită cu George Cristian, între 1998-2020, alături de care are un copil, un băiat, Radu, 24 de ani, căsătorit anul trecut. Momentul divorțul a marcat-o pe vedetă, însă i-a updatat existența.

„N-am avut grijă de mine până la divorț. Am fost căsătorită 23 de ani, am avut grijă doar de ei. Munceam îngrozitor de mult, veneam acasă, munceam, găteam, ziceai că sunt nebună, să le fac eu pe toate.

Viața mi s-a schimbat radical de la acel moment. 80 la sută sunt altă persoană. M-am mobilizat dintr-o cădere gravă, cu ajutorul oamenilor din preajmă. Trag un semnal de alarmă, astfel. Este important să strigi după ajutor! Dumnezeu îți întinde toate mâinile posibile să te ridici. Sunt liberă să fac ce vreau, când vrea, să spun „nu”, să plec când vreau eu. Am fost umilită, a trecut timpul și nu mai vreau să fac asta!”, a explicat, sigură pe ea, Anca Țurcașiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *