Prima pagină » Cancan » Anca Țurcașiu nu regretă că a apărut goală în tinerețe. ,,Nu îmi pare rău de nimic din ce am făcut și ce am gândit…”

Anca Țurcașiu nu regretă că a apărut goală în tinerețe. ,,Nu îmi pare rău de nimic din ce am făcut și ce am gândit…”

18 mai 2022, 10:01,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul autohton, Anca Țurcașiu, nu regretă că a apărut goală în tinerețe. Actrița a fost protagonista unor scene nud într-un film de succes și a pus pe jar inimile multor bărbați la începutul carierei sale artistice. Anca Țurcașiu arată spectaculos și se menține în formă la vârsta de 52 de ani. Aceasta face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene cu silueta fără cusur și ținutele provocatoare.

Dincolo de succesul impresionant în carieră, Anca Țurcașiu s-a confruntat cu momente extrem de grele în viața privată. Artista a trecut printr-un divorț dureros și a fost la un pas de depresie. Recent, vedeta a fost nevoită sa facă față unei situații dificile de dragul copilului ei. Actrița s-a întâlnit la nunta fiului ei cu nimeni alta decât iubita fostului soț. Iată ce spune frumoasa actriță despre divorțul de medicul Cristian Georgescu.

Anca Țurcașiu a apărut goală în tinerețe

Frumoasa actriță Anca Țurcașiu a fost protagonista unor scene incendiare la începutul carierei sale. Aceasta a apărut goală într-un film celebru, spre încântarea publicului masculin. Vedeta își asumă aparițiile îndrăznețe de pe vremea când era tânără și nu regretă deciziile pe care le-a luat de-a lungul timpului.

,,Nu îmi pare rău de nimic din ce am făcut și ce am gândit, pentru că am gândit cu mintea de atunci, am luat deciziile cu mintea de atunci, în conjuctura de atunci, cu înțelepciunea de atunci. Rolurile, dacă le-am primit, le-am primit nu pentru că m-am dezbrăcat, ci pentru că m-au apreciat ca actriță. Acest film s-a făcut în 90 și s-a dat de 250 de ori pe post și după 26 de ani lumea vorbește despre el.”, a declarat actrița.

În prezent, Anca Țurcașiu face furori cu silueta fără cusur și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Vedeta este apreciată de publicul autohton și se bucură din plin de celebritate.

Și colega ei de breaslă, actrița Alina Chivulescu, a apărut nud la începutul carierei sale artistice. Aceasta a atras atenția tuturor cu ipostazele incendiare, iar în prezent se bucură din plin de celebritate și de aprecierea publicului.

O altă vedetă care a pozat goală este și prezentatoarea Gabriela Cristea. Celebra moderatoare tv a apărut în revista Playboy, însă a fost criticată pentru pictorialul provocator.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Anca Țurcașiu a încercat mereu să fie departe de scandalurile din showbiz-ul autohton. Aceasta a vorbit de puține ori despre suferințele din plan personal și problemele din mariajul eșuat. Vedeta a recunoscut că a trecut printr-o perioadă extrem de grea după divorț, dar a reușit să depășească momentele dificile din viața sa.

,,Șocul este atât de puternic de fiecare dată când ți se schimbă viața. Ieși din niște automatiste, este greu să faci o schimbare majoră, doar oamenii puternici reușesc să facă acest lucru. Nici nu mi-am dat seama cât sunt de puternică, nu aveam o părere foarte bună despre mine.”, a mărturisit vedeta.

Ce spune îndrăgita actriță despre despărțirea de medicul Cristian Georgescu

Anca Țurcașiu a trecut printr-un divorț dureros după o căsnicie de peste 20 de ani. Din mărturisirile actriței, motivul despărțirii ar fi fost infidelitatea bărbatului. Vedeta a dezvăluit că a suferit enorm după despărțire, dar a trecut cu bine peste cel mai greu moment din viața sa.

„Mi-am dat seama că totul se întâmplă în viața mea cu un anumit scop. Trebuie luate deciziile atunci când e momentul să o faci. Eu acum trăiesc o nouă viață. Sunt Anca Țurcașiu și m-am născut din nou. Am învățat să mă iubesc, să fiu puternică. Eu am fost fericită. Nu am mimat fericirea. Lucrurile s-au întâmplat într-un anume fel într-un moment al vieții mele și a trebuit să învăț să mă ridic.”, a precizat actrița.

Recent, fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit, iar de la cununia civilă nu a lipsit fostul soț, medicul Cristian Georgescu și actuala lui iubită. Actrița a gestionat cu delicatețe situația dificilă și s-a bucurat de evenimentul frumos din viața fiului ei.

,,Fiul meu s-a căsătorit civil cu aleasa inimii lui. O fată frumoasă, deșteaptă cu care se iubește de trei ani. Andreea este asistent universitar, predă la facultate, iar Radu este student la Pedagogie și instructor de snowboard. Locuiesc împreună, și-au dorit enorm o familie, iar în septembrie vor avea și nunta.”, a mărturisit aceasta.

Anca Țurcașiu își asumă ipostazele îndrăznețe din tinerețe și nu regretă că a apărut goală într-un film celebru. La vârsta de 52 de ani, actrița se află într-o formă fizică de invidiat și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *