Prima pagină » Cancan » Anca Țurcașiu, „Vreau să dau reset”. Mesaj pentru fostul soț
Anca Țurcașiu,

Anca Țurcașiu, „Vreau să dau reset”. Mesaj pentru fostul soț

29 mart. 2021, 17:01,
în Cancan

Anca Țurcașiu a divorţat în urmă cu aproape un an. După o căsnicie de circa 22 de ani, alături de medicul Cristian Georgescu, cântăreaţa a hotărât că e mai bine ca fiecare să o ia pe drum diferit. Recent, Anca Țurcașiu şi-a uimit fanii cu melocia „Vreau să dau reset”. Prin intermediul ei îşi spune povestea şi cum a luat-o de la capăt.

Hotărârea de a divorţa a venit după mult timp de gândire. Nu a fost pripită, dar, se pare, nu este nici regretată. Prin intermediul melodiei „Vreau să dau reset”, Anca Țurcașiu chiar îi transmite un mesaj fostului soţ şi îi spune că a trecut peste povestea lor şi poate lăsa totul în trecut.

„E primul videoclip după 20 de ani. M-am axat foarte mult pe teatru în ultimii ani și mi-era dor de muzică. Am lansat o nouă melodie ca să spun o povestea. Povestea mea. Da, vreau să dau reset. Vreau să schimb totul. Indiferent ce ți se întâmplă în viață trebuie să mergi mai departe ”, a spus Anca la Neatza cu Răzvan și Dani.

Melodia nouă, mesaj pentru fostul soț

Chiar dacă a suferit enorm după divorţ, Anca Țurcașiu a mărturisit că e pregătită pentru o nouă poveste de dragoste. A adăugat că a trecut mai uşor prin perioada problema începând prin a se iubi pe sine mai multe.

„Ștіі, ѕе zісе сă nіmіс nu е întâmрlătоr. Șі са іntоtdеаunа lа fіnаl, avеm о lесtіе dе іnvаtаt. Аlеg ѕа rаmаn сu се-а fоѕt frumоѕ іntrе nоі, mеrg mаі dераrtе fаrа ѕа mаі рrіvеѕс іnароі. Ѕрunе-mі оrісе vrеі, pot ѕ-о іаu іаr dе lа-nсерut. Роаtе-і un сlіѕеu, nu mаі dоаrе tоt се-а durut, a trесut. Сu ѕuflеtul rесе ѕі mut, șі un ultіm ѕаrut, m-аі ріеrdut”, spune Anca în noul ei cântec.

Secretul tinererii veşnice

Anca Țurcașiu a arătat dintotdeauna bine. Fanii însă sunt uimiţi de faptul că, la 50 de ani, vedeta arată la fel de bine precum în tinereţe.

„Fac sport în fiecare dimineaţă. La ora 8 sunt în sală. Sunt vegetariană și mănânc din ce în ce mai puțin”, i-a mărturisit Anca lui Florin Ristei.

De altfel, după anunţul divorţului, Anca Țurcașiu a a slăbit 8 kilograme.

„Aș fi un neom să spun că am fost bine, dar, din acest rău, pot să spun că cel mai mult m-a vindecat timpul. Timpul este cel mai bun medicament. Nu am crezut asta! Toată lumea îmi spunea: ‘Ai răbdare!’ Am văzut un părinte, la care m-am dus toată vara – Ilarion Dan-, cu care am stat de vorbă. Am simțit nevoia să mă apropii de Dumnezeu, am simțit nevoia să mă apropii de credință și să înțeleg anumite lucruri. Atunci când ți se întâmplă ceva rău – rău zici tu despre lucrul acela că este în viața ta- oricine ar fi, și în orice situație s-ar afla, întrebi ‘DE CE? DE CE MIE? Nu am făcut nimic, nu am făcut nici intenționat ceva?’ Și am aflat răspunsul!”

„Viața mea personală nu o voi oferi niciodată publicului”

Nu o să vi-l spun, pentru că este prea personal și așa am afirmat, că nu voi vorbi de lucrurile prea personale, și mă voi ține de această promisiune. Viața mea personală nu o voi oferi niciodată publicului, nu voi oferi explicații despre ce am trăit, ce s-a întâmplat în trecut, eu vorbesc acum despre sufletul meu, despre repoziționarea mea, despre viața mea care este astăzi! Este exact cum am spus în cântec, RĂMÂN cu cea a fost frumos din trecut. Am noblețea și puterea să spun asta: rămân cu ce a fost frumos și merg mai departe!

Revenind… părintele mi-a spus două cuvinte foarte puternice: răbdare și nădejde, pe care nu le-am înțeles atunci. ‘De ce să am răbdare? Eu vreau acum! Acum vreau o pastilă miraculoasă! Vreau ceva! Vreau un miracol! Aștept un miracol’ Asta nu există și toți care trec prin probleme grave, de moarte – moartea este o problemă – , merg mai departe. Eu de ce să nu pot? Până la urmă trebuie să pot, dar trebuie să o fac în așa fel încât să fiu bine, din toate punctele de vedere.(…) E altă viață pentru mine, pe care am învățat să o trăiesc de la zero. Este ceva foarte interesant, despre cum m-am trezit eu să trăiesc de azi pe mâine o altă viață”, a completat Anca Țurcașiu.

Iată melodia „Vreau să dau reset”, cântată de Anca Țurcașiu:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *