Prima pagină » Radio » Actualitate » Anca Țurcașiu le-a arătat admiratorilor cine o așteaptă acasă: „Când vin după o zi de lucru”

Anca Țurcașiu le-a arătat admiratorilor cine o așteaptă acasă: „Când vin după o zi de lucru”

10 mai 2023, 12:35,
în Radio

Îndrăgita artistă Anca Țurcașiu le-a arătat admiratorilor, prin intermediul unui clip video, cine o așteaptă acasă când revine de la muncă. Chiar dacă are 53 de ani, fosta „Miss Litoral” se poate mândri cu un fizic de excepție, iar vârsta nu și-a pus amprenta pe chipul ei. În altă ordine de idei, Anca Țurcașiu este în continuare singură, la trei ani de la divorțul de Cristian Georgescu.

Anca Țurcașiu este o cunoscută actriță și cântăreață din România, care a debutat în televiziune într-un moment de plină expansiune, bucurându-se de un succes fulminant încă de la primele apariții. Reputata artistă și-a făcut apariția în fața telespectatorilor în floarea tinereții și s-a menținut până astăzi, la vârstă de 53 de ani, la fel de sublimă, cu un fizic impecabil și o alură de artist al marilor scene.

Anca Țurcașiu le-a arătat admiratorilor cine o așteaptă acasă

Este bine știut faptul că Anca Țurcașiu a trecut prin schimbări în ultimii trei ani, începând de la vestea că a divorțat de soțul său. De atunci, fanii vedetei au observat o schimbare în bine și au fost foarte curioși dacă în viața sa va mai intra cineva sau a intrat cineva.

Recent, într-un mic tur al casei sale, Anca Țurcașiu le-a arătat admiratorilor săi cine o așteaptă acasă după o zi de muncă. Pentru cei care sperau că frumoasa artistă și-a refăcut viața sentimentală, surpriza a fost imensă.

Ei bine, nu este cine se aștepta toată lumea, ci o pisică agitată, care miorlăie de dragul vedetei, după ce a plecat ore bune la muncă.

 

@anca.turcasiu.officialMiau, miau…..

♬ sunet original – Anca Turcasiu

„Cam așa arată viața mea după ce vin acasă, după o zi de lucru. Cam așa se urlă, a disperare (râde). Ce vrei de la mine? E groaznic, dar e minunată și foarte iubitoare și normală, că dacă i-a fost dor de mine”, spune Anca Țurcașiu.

Face echipă cu Jean Gavril la „Te cunosc de undeva”

Cea de-a şaptea gală a show-ului de la Antena 1 vine cu o imensă provocare emoţională pentru cuplul de artişti format din Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril.

Concurenta de la „Te cunosc de undeva” are ocazia să-și expună talentul în fața oamenilor prin intermediul acestui show, care o provoacă să intre în pielea marilor staruri internaționale, dar și naționale. Cu un aplomb greu de stăpânit, alături de Jean Gravril, formează unul dintre cele mai puternice perechi din cadrul transforming show-ului.

Dacă la finalul ediţiei trecute, cei doi au trecut prin chinurile semnului de întrebare la ruletă și nu au știut, până la antrenamente, ce transformare li se pregătește, momentul în care au aflat provocarea a fost unul la fel de încărcat de emoţie. Cei doi vor interpreta un duet celebru al actorilor Anda Călugăreanu şi Toma Caragiu, considerați unii dintre cei mai mari artiști români.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *