Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anca Țurcașiu, în culmea fericirii, la doi ani de la divorț. Cu cine a petrecut timpul vedeta, chiar înainte de sărbători

Anca Țurcașiu, în culmea fericirii, la doi ani de la divorț. Cu cine a petrecut timpul vedeta, chiar înainte de sărbători

16 dec. 2022, 18:04,
în Cancan ultimă oră

Anca Țurcașiu și Georghe Cristian au fost căsătoriți din anul 1998, dar și-au luat la revedere în mod subit, eveniment ce nu i-a căzut deloc bine vedetei. Actrița a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să depășească anumite momente, după separarea de tatăl copilului ei, dar, în momentul actual, la doi ani distanță, vedeta radiază de fericire.

Anca Țurcașiu este mai fericită ca niciodată, iar în momentul actual a început o nouă afacere și admiratorii nu lipsesc din peisaj.

Anca Țurcașiu radiază de fericire

Cu toate acestea, vedeta nu s-a afișat până în momentul actual la brațul niciunui bărbat, dar odată cu intrarea în perioada sărbătorilor, actrița și-a surprins toți urmăritorii cu ultima postare de pe rețelele de socializare.

Artistei îi plac foarte mult tradițiile de Cărciun, iar în interior are un suflet de copil, în ciuda faptului că a împlinit vârsta de 52 de ani în luna mai. Astfel, invitată fiind la o petrecere cu tematică de Crăciun, Anca Țurcașiu și-a împlinit visul.

Vedeta a fost emoționată, fericită și împlinită, și a simțit nevoia să posteze totul pe rețelele de socializare, alături de un mesaj din care reiese cât de bucuroasă este.
Anca Țurcașiu s-a simțit ca un copil, în momentul în care l-a văzut pe Moș Crăciun, deoarece i-a adus un zâmbet foarte larg pe față.

Vedeta nu a avut nevoie de nimic special din partea lui Moș Crăciun, ci doar de un zâmbet și o îmbrățișare. Ea a fost foarte fericită și le-a spus acest lucru tuturor celor care o urmăresc.

„Dorințe împlinite! Întâlnirea de azi cu el. Fericită pentru întâlnirea de azi!”, a scris Anca Țurcașiu, pe pagina sa de Instagram.

Ce comentarii a primit vedeta de la internauți

Bucuria ei a ajuns și la cei care o urmăresc, căci postarea a făcut un număr foarte mare de aprecieri și tot atât de mulți i-au făcut și urări de bine, unii menționând chiar că sunt la asentimentul ei, căci bucuria întâlnirii cu Moș Crăciun îi emoționează și pe ei la fel de tare.

„Sărbători fericite!”/ „Să fiți sănătoasă și fericită!”/ „Norocoasă”/ „Noi suntem mai copii decât copiii, dar nu vrem să arătăm”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat la postarea vedetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *