Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anca Țurcașiu, hohote de plâns în direct! S-a întâmplat după nunta fiului ei

Anca Țurcașiu, hohote de plâns în direct! S-a întâmplat după nunta fiului ei

02 mai 2022, 19:15,
în Cancan ultimă oră

Anca Țurcașiu se poate lăuda că este o mamă împlinită. În urmă cu câteva zile, Radu, fiul ei în vârstă de doar 23 de ani, a făcut un pas mare în viața sa și a spus cel mai important „Da” în fața ofițerului stării civile.

Vedeta a făcut fericitul anunț pe rețelele de socializare mărturisind că de acum are doi copii! În urmă cu câteva ore, ea a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a izbucnit în hohote de plâns! Iată ce a emoționat-o până la lacrimi pe Anca Țurcașiu!

Anca Țurcașiu a izbucnit în lacrimi, la doar patru zile de la nunta fiului ei

Cătălin Măruță i-a făcut o surpriză vedetei și i-a arătat o înregistrare cu ea și cu fiul ei Radu din 2009, când au cântat pentru prima oară împreună. Anca Țurcașiu nu a putut să-și stăpânească emoțiile și nici lacrimilie și a izbucnit în hohote de plâns în direct. Artista spune că se bucură enorm pentru fiul ei și a dezvăluit cum a reacționat atunci când a anunțat-o că vrea să se însoare.

„A fost foarte emoționant și foarte frumos, pentru că Radu era extrem de emoționat, amândoi erau, nu știau ce li se întâmplă, toți ochii erau ațintiți asupra lor. Evenimentul a fost foarte discret. Sunt niște copii foarte buni, foarte tandri, foarte romantici, se înțeleg minunat, trăiesc fiecare zi cu mare intensitate și multă iubire, se completează reciproc. Eu am trăit toată aceasta perioadă de trei ani alături de ei și pot să spun că sunt un cuplu extrem, extrem de legat.
(…) Când m-au anunțat și când mi-au arătat inelul de logodnă am lăcrimat și-am plâns toți. Sunt foarte fericită. Astăzi greu se mai căsătoresc oamenii, din ce în ce mai greu și mai ales tineri. Faptul că ei au luat această hotărâre însemnă că ei chiar au decis că vor să meargă împreună la acest drum”, a dezvăluit Anca Țurcașiu într-o emisiune TV.

Cum se înțelege Anca Țurcașiu cu nora ei?

Vedeta de televiziune a mărturisit că ea și Andreea, proaspăta soție a fiului ei, au o relație extrem de frumoasă de prietenie. Mai mult, Anca Țurcașiu i-a dezvăluit lui Cătălin Măruță că el a fost primul care i s-a adresat cu „mama soacră”.

„Nici nu mi s-a spus „mamă soacră” pentru că eu cu Andreea am avut permanent o relatie de prietenie și ea mi-a spus „Anca”, iar eu o consider o prietenă foarte bună”, i-a mărturisit vedeta lui Cătălin Măruță.

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit

Până astăzi, Anca Țurcașiu avea un singur băiat, însă prin căsătoria lui Radu, cântăreața spune că are, oficial, doi copii.

„De azi, oficial am doi copii. Pe Andreea și pe Radu. Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră! Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind. Știu sigur că nu v-ați întâlnit întâmplător. Știu sigur că sunteți unul pentru celălalt o completare perfectă și mai știu că viața voastră împreună este o sărbătoare în fiecare zi! Vă iubesc enorm”, a scris Anca Țurcașiu pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *