Prima pagină » Cancan » Anca Țurcașiu, după divorț: „Merg mai departe cu fruntea sus”

Anca Țurcașiu, după divorț: „Merg mai departe cu fruntea sus”

02 nov. 2021, 09:57,
în Cancan

Anca Țurcașiu a trecut printr-un divorț în anul 2020, iar acum a făcut un anunț neașteptat pentru toată lumea. După 22 de ani de căsătorie, artista s-a despărțit de medicul stomatolog, Cristian Georgescu. Extrem de afectată, cântăreața a încercat să își schimbe stilul de viață și să meargă mai departe.

„Sunt foarte fericită că am început să muncesc, am început să lucrez, că am oameni în jurul meu care simt că mă iubesc și mă apreciază și mă valorifică, fac tot ce pot ca să îi fac fericiți să le transmit tot ce sunt eu pe pământ, iubire!”, a declarat Anca Țurcașiu, într-un interviu.

Cum se simte Anca Țurcașiu după divorț

După tristul eveniment, Anca a reușit să treacă peste, să își vindece rănile de pe suflet și să meargă mai departe. Acum, cântăreața se simte extrem de pregătită pentru noi experiențe și își dorește să înceapă o nouă poveste de iubire.

„Suflet vindecat! Ce complicat! Da, am învățat să iert și să merg mai departe! Da, am sufletul liniștit în clipa asta și sunt deschisă cu brațele către cer să aștept tot ce poate să îmi dea Dumnezeu, pentru că merit! Simt că merit!”.

Anca a învățat cât de important este să se iubească pe sine și să se pună mereu pe primul loc. „E bine să nu ai regrete, trăiesc azi, acum, aici! Dar poate că am un regret, că am avut încredere prea mare în oameni”, a mărturisit Anca Țurcașiu când a fost întrebată de cel mai mare regret al său.

Anca Țurcașiu a anunțat divorțul pe pagina ei de Facebook

Cântăreața și-a uimit fanii cu decizia pe care a luat-o după 22 de ani de căsnicie.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecțîi de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie!, a scris cântăreața.

Anca Țurcașiu este vegetariană de aproximativ 30 de ani. Niciodată nu i-a plăcut să mănânce carne, deși părinții o obligau mereu. De la 20 de ani stilul ei alimentar s-a schimbat și frumoasa cântăreață a acordat o atenție sporită corpului ei.

,,Am făcut atletism de performanţă în copilărie şi mi-aş fi dorit, din durdulia de fetiţă care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subţiri şi cu muşchii evidenţiaţi. Balerinele şi atletele mi se par femeile perfecte”,a declarat Anca.

Ce spune Anca Țurcașiu despre operații estetice

După ce a divorțat, Anca Țurcașiu a fost acuzată de fani că și-a făcut mai multe operații estetice. Ca răspuns la aceste acuzații, ea a vorbit despre schimbările fizicului său.

„Sunt mai slabă, sunt mai zâmbitoare, sunt cu părul total diferit, drept şi cu o culoare un pic schimbată. Dar îi invit să pună una lângă alta fotografiile mele de la 20, 30, 40 şi 50 de ani şi să vadă că sunt absolut aceeaşi persoană”, se disculpă artista.

Anca Țurcașiu evită să răspundă la comentariile de pe rețelele de socializare deoarece nu vrea să se implice în discuții interminabile. „Nu stau să dau socoteală nimănui”, a concluzionat frumoasa actriță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *