Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anca Țurcașiu, dezvăluire neașteptată după ce a spus că vrea să-și refacă viața. Cu cine își petrece tot timpul?

Anca Țurcașiu, dezvăluire neașteptată după ce a spus că vrea să-și refacă viața. Cu cine își petrece tot timpul?

02 iul. 2022, 18:00,
în Cancan ultimă oră

Anca Țurcașiu este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală autohtonă. Are fani de toate vârstele, care abia așteaptă nu doar să-i asculte piesele, ci să o vadă performând live.

Astfel că pe tot parcursul sezonului estival, vedeta s-a mutat la mare, la un complex turistic foarte frecventat de turiști, care nu vin la malul mării doar pentru bălăceală și bronz, ci și pentru ca după apusul soarelui să o audă pe ea cum face show-uri în toată regula.

Chiar dacă ați crede că Anca Țurcașiu este singură la mare, vă înșelați amarnic, iar asta nu o spunem noi, ci chiar vedeta, care tocmai a dezvăluit cu cine își petrece tot timpul!

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: „Am fost împreună de la răsărit la apus”

Vedeta a trecut printr-un divorț dureros de tatăl fiului ei, însă, după ce s-a vindecat complet, Anca Țurcașiu a declarat că este gata să mai dea iubirii o șansă. Ei bine, până al finalul sezonului estival, artista și-a mutat casa la mare, acolo unde responsabilă de întreținerea atmosferei odată cu lăsarea nopții.

Chiar dacă ați crede că este singură la malul mării, se pare că, de fapt, nu este deloc așa.

În urmă cu doar câteva ore, pe contul ei personal de Instagram, acolo unde este foarte activă, aceasta a dezvăluit cu cine își petrece mai tot timpul și pe cine „urmărește” cu mare interes. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că este vorba chiar despre soarele pe care are grijă să-l fotografieze de la răsărit și până la apus și de razele căruia se bucură din plin.

„L-am urmărit azi! Pentru că îmi dă energie. Am fost împreună de la răsărit la apus!”, a scris Anca Țurcașiu pe contul ei de Instagram.

Anca Țurcașiu, nu ar spune „nu” unei noi relații: „Normal, sunt în plină formă, forță și deschisă, absolut!”

Toți ochii au fost ațintiți asupra vedetei, după ce fiul ei, care are puțin peste 20 de ani, a decis să facă un pas important din viața sa și s-a însurat. Ei bine, Anca Țurcașiu nu a scăpat de întrebările legate despre viața ei sentimentală. După divorțul de tatăl băiatului ei, artista este dispusă să mai dea iubirii o șansă.

„Cu Dumnezeu înainte, cu nădejde, cu răbdare, cu speranță, adică toate lucrurile acestea…timpul este cel care până la urmă vindecă, este singurul medicament.

Normal, sunt în plină formă, forță și deschisă, absolut! Toată lumea are nevoie de iubire. Eu spun că nu, dar mai bine să nu spui nu. Depinde și ce aruncă Universul către tine”a declarat în urmă cu ceva timp Anca Țurcașiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *