Prima pagină » Actualitate » Anca Țurcașiu, criticată dur după Asia Express 2024: „Are un caracter infect!”

Anca Țurcașiu, criticată dur după Asia Express 2024: „Are un caracter infect!”

13 sept. 2024, 08:39,
în Actualitate

Anca Țurcașiu a fost criticată dur, după Asia Express 2024, de către fanii emisiunii. Aceștia nu s-au ferit să spună că vedeta are „un caracter infect“ și că se folosește de prietena ei, Andreea Samson.

Cele două actrițe au întâmpinat dificultăți în cursa lor spre marele premiu, însă au știut cum să facă față problemelor. Multora dintre telespectatori nu le-a plăcut faptul că Anca Țurcașiu s-a bazat prea mult pe prietena ei și că ar fi „folosit-o” pe aceasta să-i facă și partea ei de treabă. Din acest motiv, vedeta este atacată în mediul online

Anca Țurcașiu, criticată dur după Asia Express 2024

Anca Țurcașiu a fost criticată dur după aparițiile ei la Asia Express. Mulți o judecă pentru atitudinea ei față de Andreea Samson, iar comentariile pe care aceasta le primește în mediul online nu sunt tocmai frumoase. Actrița se bazează mult pe Andreea în timpul probelor, lucru care s-a putut observa cu ochiul liber pe micile ecrane.

Mulți telespectatori au spus că Andreea Samson se comportă precum un „soldățel” în preajma Ancăi, ce arată senzațional la 54 de ani. Postările cu cele două din timpul emisiunii sunt luate cu asalt de către internauți, iar mesajele pline de critici sunt precum o avalanșă.

„Cea mai defectuoasă relație de prietenie. Permanent creează senzația că Andreea trebuie să fie ca un «soldățel» permanent în gardă ca să nu își supere stăpânul. Supusă și cu capul plecat. Este manipulată”, a fost doar unul dintre atacurile la adresa Ancăi Țurcașiu.

Alți telespectatori au atacat-o pe Anca Țurcațiu, spunând că are aere de divă.

„Câte aere, cate talente de „divă” / „Doamne ferește cât se mâțâie și cât profită de Andreea, care e un monument de răbdare” / „Îi este rău prințesei” / „Parca Andreea este sluga ei…” / „J. Lo de România… nu o mai suportă nimeni”, au fost alte păreri.

„O dezamăgire Anca!“

Alte persoane au acuzat aerele de vedetă, de superioritate ale Ancăi Țurcașiu, despre care au spus că are un caracter infect.

„Este foarte bună o astfel de emisiune care scoate la iveală caracterul oamenilor. Toată viața am trăit cu ideea ca Anca Turcașiu este o persoană drăguță din toate punctele de vedere. Mare dezamăgire, aerele de vedetă de superioritate, un caracter infect”, a scris cineva.

Și alte persoane au considerat că Anca Țurcașiu, care ar fi luat o sumă mare pentru participarea la Asia Express. nu se comportă așa cum ar trebui în relația cu Andreea Samson.

„Femeia asta s-a chinuit o viață întreagă sa aibă un exterior perfect, ca interiorul a putrezit, are un caracter infect” / „Se poartă de parcă ar fi sluga Ancăi!!!!! să nu o supere, își cere scuze și dacă se simte rău. Cu o prietenă că Anca nu-ți mai trebuie dușmani” / „Cred că si-au câștigat locul de antipatice acest sezon” / „Eu o lăsam pe aceasta femeie, plină de ea, Țurcășoaica… o lăsam acolo și plecăm din concurs. Doamna Andreea, fugiți cât puteți de asemenea femeie care se dă drept prietena” / „Mi se pare ca femeia asta s-a dus acolo să dea bine pe sticlă, mi se pare puțin falsă și joacă prea mult teatru” / „O dezamăgire Anca. Mai bine nu mergea acolo și rămânea așa „”perfectă „”cum o credeam eu.”, au fost alte comentarii la adresa Ancăi Țurcașiu, care a fost criticată dur după Asia Express 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *