Prima pagină » Radio » Actualitate » Anca Țurcașiu, bunică în devenire? Ce imagine a postat artista cu fiul și nora ei

Anca Țurcașiu, bunică în devenire? Ce imagine a postat artista cu fiul și nora ei

26 iun. 2023, 14:19,
în Radio

Anca Țurcașiu pare a se pregăti să devină bunică în curând sau cel puțin așa cred fanii acesteia după imaginea postată de artistă. În urmă cu un an, fiul ei, Radu Cristian, s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Andreea, cu care formează un cuplu superb. Acum, Anca Țurcașiu a postat o imagine superbă cu fiul și nora ei, care a stârnit un val de reacții.

Anca Țurcașiu radiază de fericire de când în familia ei a intrat Andreea, nora ei. Fiul ei, Radu, s-a căsătorit civil anul trecut, la doar 23 de ani. Cântăreața are o relație deosebită cu fiul ei și nu ratează nici un moment pentru a-și arăta dragostea pentru el.

Anca Țurcașiu, bunică în devenire?

Anca Țurcașiu se bucură de o familie superbă, care de un an s-a mărit datorită fiului ei, Radu. Tânărul a decis anul trecut să se căsătorească cu alesa inimii lui. Pentru că este o mamă și o soacră iubitoare, cântăreața nu pierde nicio ocazie de a le arăta copiilor ei că îi îndrăgește.

Ultima postare din mediul online i-a încântat pe fanii Ancăi Țurcașiu, care nu au ezitat să își exprime gândurile în secțiunea de comentarii. Vedeta a postat o poză cu fiul și nora ei, pe care îi iubește extrem de mult și cu care are o relație extraordinară.

„Pentru asta trăim!”, a scris vedeta la descrierea fotografiei.

Încă din prima zi de căsnicie a fiului ei, Anca a declarat că are doi copii, nu unul, femeia îndrăgind-o foarte mult pe Andreea, nora ei. Imaginea din mediul online a strâns mai multe comentarii, însă unul singur a atras atenția.

„Doamne ajută! Să vină și nepoții! Buni Anca Țurcașiu!”

Artista nu a declarat, încă, dacă va deveni bunică în viitorul apropiat însă la scurt timp după ce fiul ei s-a căsătorit a mărturisit că nu este încă pregătită să devină bunică.

Ce spune artista despre nepoți

Anul trecut, fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit, iar artista a fost în culmea fericirii. Cu toate că majoritatea femeilor își doresc să devină bunici atunci când copii lor se căsătoresc, Anca a declarat că ea nu este încă pregătită pentru acest pas, însă este sigură că dragostea va fi prea mare ca să poată rezista.

„Nu sunt pregătită să fiu bunică. Nu mai vreau să mai cresc un copil. În sfârșit, dacă o să mi se pună în brațe, ce să fac, o să trebuiască. E rea zicala aia cum că «mamele de băieți cresc nepoții». Nu-mi place. Glumesc. Vom vedea. Să vedem ce va fi, nu mai facem niciun fel de predicție. Probabil că dragostea o să fie atât de puternică încât nu o să pot să rezist. Așa că…”, spunea Anca Țurcașiu în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *