Anca Țurcașiu, apariții nud în tinerețe. Cum s-a afișat frumoasa vedetă pe rețelele de socializare

11 feb. 2022, 09:25
BZI.ro, în Cancan

Frumoasa actriță Anca Țurcașiu a surprins cu aparițiile nud în tinerețe. Aceasta a făcut furori în showbiz-ul autohton, fiind una dintre cele mai curtate femei din România.

La vârsta de 51 de ani, Anca Țurcașiu se menține tânără și are un fizic de invidiat. După divorțul dureros, artista a trecut prin mai multe tranformări fizice spectaculoase. Recent, celebra actriță și-a surprins fanii cu fotografii provocatoare. Iată cum s-a afișat frumoasa vedetă pe rețelele de socializare.

Anca Țurcașiu, ipotaze nud pe vremea când era tânără

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Frumoasa vedetă s-a remarcat pe plan artistic de la o vârstă fragedă, iar de atunci se bucură de succes și de admirația publicului.

La începutul carierei sale, Anca Țurcașiu a apărut în ipostaze nud într-un film de succes, iar scenele incendiare au propulsat-o în atenția tuturor. La vârsta de 20 de ani, actrița făcea furori cu formele perfecte și fizicul de invidiat.

Artista a vorbit în repetate rânduri despre experiența prin care a trecut atunci când s-a lăsat fotografiată și filmată în ipostaze nud într-un film faimos, dar și cum a gestionat controversele de la acea vreme.

,,Aveam 20 de ani, ăsta era scenariul. M-a convins Mircea Mureșan. Cu toate că eram extrem de pudică, am acceptat. Nu îmi pare rău de nimic din ceea ce am făcut. Le-am făcut cu mintea și în conjunctura de atunci. Nu regret nimic. Acum nu aș mai face-o, pentru că am cu 22 de ani mai mult.”, a declarat frumoasa actriță.

Anca Țurcașiu a recunoscut că a primit de-a lungul timpului și oferte să pozeze în revista Playboy, însă a refuzat cu vehemență.

,,M-au abordat diverse persoane mai pe ocolite, dar, dacă nu am făcut-o până la vârsta asta, nu o voi face nici de acum înainte, pentru că nu acesta este scopul meu în viață, de a mă expune fără haine.”, a mai precizat aceasta.

Spre deosebire de îndrăgita actriță, Mihaela Rădulescu a acceptat să pozeze nud pentru revistele de profil, iar recent și-a surprins admiratorii cu un pictorial incendiar la vârsta de 52 de ani. De asemenea, și actrița Alexandra Dinu a făcut furori cu aparițiile nud de la începutul carierei. Și celebra prezentatoare Gabriela Cristea a fost propulsată în atenția publicului după ce a apărut în ipostaze provocatoare, spre încântarea publicului masculin. În revista Playboy a pozat și Gina Pistol, care nu regretă aparițiile extrem de sexy.

Cu toate că a trecut printr-un divorț dureros, Anca Țurcașiu demonstrează că este puternică și își surprinde fanii din mediul online cu frumusețea răvășitoare.

Frumoasa actriță s-a afișat în ipostaze inedite pe rețelele de socializare

Recent, Anca Țurcașiu i-a uimit pe admiratori cu fotografii sexy în mediul online. La vârsta de 51 de ani, vedeta arată spectaculos și face furori ori de câte ori apare în public. Aceasta a postat recent câteva fotografii care îi pun în evidență formele fără cusur și silueta perfectă.

Cu toate că frumoasa actriță a suferit enorm după ce a divorțat de Cristian Georgescu, acum vedeta este pregătită să iubească din nou și a trecut peste suferințe.

Anca Țurcașiu a vorbit în cadrul unui interviu despre suferința de după despărțire, dar și cum a reușit să meargă mai departe.

,,Nimeni nu crede acest lucru, că există viață după o despărțire, șocul este atât de puternic de fiecare dată când ți se schimbă viața. Ieși din niște automatiste, este greu să faci o schimbare majoră, doar oamenii puternici reușesc să facă acest lucru. Nici nu mi-am dat seama cât sunt de puternică, nu aveam o părere foarte bună despre mine. (…)

La început e complicat, e ca un travaliu de doliu, așa se și spune. Trecerea timpului este singurul medicament care vindecă. Tot ce s-a schimbat în viața mea a fost pentru a avea o variantă mai bună a mea astăzi. Nu neapărat divorțul, ci tot ce s-a întâmplat de-a lungul vieții mele.”, a mărturisit actrița.

În pofida momentelor dificile din viața privată, Anca Țurcașiu are un fizic de invidiat și este mândră de formele ei perfecte. Artista a dezvăluit cum reușește să se mențină tânără și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

,,Am grijă de corpul, mintea și sufletul meu. Noi de când ne trezim până când ne culcăm, la modul general, ne batem joc de inima asta care muncește acolo de atâtea zile. Am grijă ce mănânc, am grijă cât dorm și nu de acum, dintotdeauna. Am grijă de mișcarea pe care o fac, mă antrenez.”, a precizat frumoasa vedetă.

Anca Țurcașiu a făcut furori cu aparițiile nud pe vremea când era tânără. Celebra actriță arată spectaculos și își surprinde fanii de fiecare dată cu ținutele sexy și silueta fără cusur. La vârsta de 51 de ani, artista se bucură de cariera impresionantă și de aprecierea publicului.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *