Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anca Țurcașiu a vorbit despre boala de care suferă. Cum i s-a schimbat viața concurentei Asia Express după ce a primit diagnosticul crunt

Anca Țurcașiu a vorbit despre boala de care suferă. Cum i s-a schimbat viața concurentei Asia Express după ce a primit diagnosticul crunt

29 sept. 2024, 09:40,
în Cancan ultimă oră

Este iubită, admirată, și considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. De-a lungul anilor, Anca Țurcașiu a fost văzută mai mereu cu zâmbetul pe buze. Puțini sunt însă cei care știu că actrița ascunde și unele suferințe. Recent, concurenta de la Asia Express a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă și ce diagostic crunt i-au pus medicii.

Anca Țurcașiu este activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește des diferite rețete sănătoase. Actrița a avut întotdeauna grijă de felul în care arată și, mai ales când vine vorba de alimentație, are o disciplină constantă.

Anca Țurcașiu a vorbit despre boala de care suferă

Recent, în cadrul unui podcast în care a fost invitată, Anca Țurcașiu a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Concurenta de la Asia Express a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o boală autoimună, iar cadrele medicale i-au impus restricții alimentare.

„Mi-a ieșit o analiză destul de proastă, vai acum boli autoimune, toată lumea sau cel puțin pe mine m-au trimis acasă, du-te și obișnuiește-te cu boala că nu există remediu, acum toți avem aceste boli autoimune. Habar nu am ce înseamnă ele, nici nu prea mă interesează. Atpo era valoare foarte mare, tiroidită Hashimoto”, a spus Anca Țurcașiu în cadrul podcastului „Sănătatea Ta, Prioritatea mea”.

Actrița a mărturisit că încă de când avea 20 de ani a renunțat să mai mănânce carne, pentru că ei nu i-a plăcut niciodată acest aliment.

„Eu nu am fost carnivoră de când mă știu. Mama m-a forțat să mănânc carne toată copilăria, a fost un chin pentru mine. Când am plecat de acasă, la 20 de ani, evident că nu am mai mâncat, natural.”, a mai spus Anca Țurcașiu pentru sursa anterior menționată.

Anca Țurcașiu, despre băutura pe care o consumă zilnic

Cu ceva vreme în urmă, în cadrul unui interviu, Anca Țurcașiu dezvăluia că ea nu mai consumă de ceva vreme apă din comerț și bea o apă specială care se diferențiază de toate celelalte.

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea. Atunci când mă spăl cu ea îmi lasă pielea catifelată, nu e nevoie să mai folosesc crema. La fel în cazul legumelor și fructelor, se elimină toate pesticidele și erbicidele. Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă.”, a mărturisit, în urmă cu ceva vreme, Anca Țurcașiu, potrivit click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
28 octombrie 2024
28 octombrie 2024