Prima pagină » Cancan » Anca Țurcașiu a spus adevărul despre partenerul ei. De câți ani îl cunoaște pe bărbatul care o face acum fericită

Anca Țurcașiu a spus adevărul despre partenerul ei. De câți ani îl cunoaște pe bărbatul care o face acum fericită

14 oct. 2024, 12:06,
Redacția BZI în Cancan

Anca Țurcașiu a spus adevărul despre partenerul ei, bărbatul care o face fericită în prezent și alături de care vrea să-și petreacă restul zilelor. Potrivit spuselor artistei, cei doi se cunosc de foarte mulți ani și ambii sunt divorțați. Anca Țurcașiu a mai precizat că este pentru prima oară când trăiește astfel de sentimente alături de un bărbat.

Viața privată a Ancăi Țurcașiu a fost subiectul multor speculații și curiozități, în ultimii ani. Aceasta s-a întâmplat în special după despărțirea de medicul stomatolog Cristian Georgescu. După 22 de ani de căsnicie, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Dar viața este plină de surprize și schimbări, iar Anca Țurcașiu a demonstrat că poate merge mai departe.

Anca Țurcașiu a spus adevărul despre partenerul ei

După patru ani de la divorțul de fostul soț, Anca Țurcașiu simte din nou fiorii dragostei. Actrița se află într-o nouă relație, pe care a oficializat-o de curând. La scurt timp după ce a publicat primele fotografii cu iubitul ei, vedeta a povestit și de cât timp îl cunoaște, de fapt.

Mai precis, între Anca Țurcașiu și actualul ei partener a existat, înainte de a forma un cuplu, o relație de prietenie de mai bine de două decenii.

„Suntem prieteni de foarte mulți ani, vreo 20, și n-am fi crezut niciodată că vom ajunge să fim împreună. Fiecare și-a construit propria familie. Între timp, am divorțat amândoi și ne-am regăsit, rămând prieteni, într-o altă formă, poate trimiși unul către celălalt, de undeva de sus, pentru a ne conecta în alt fel decât am făcut-o până acum, pentru că fiecare dintre noi avea nevoie de un partener așa cum este celălalt. Ne completăm extrem de frumos”, a declarat Anca Țurcașiu.

Artista este mai fericită ca niciodată

Celebra actriță a avut doar cuvinte de laudă la adresa iubitului ei. Bărbatul o răsfață tot timpul, iar Anca Țurcașiu a recunoscut că nu a mai trăit niciodată sentimentele din prezent.

„E prima oară când simt cu adevărat că am alături un bărbat care este atent, grijuliu, care nu mă lasă să fac nimic, care are o grijă de mine și o atenție nemăsurate, cu care fac absolut totul împreună, extrem de tandru, de romantic.

Nici nu știu să gestionez atâta atenție care vine către mine și atâta grijă, pentru că, în toată viața mea, eu am făcut mult mai mult din lucrurile pe care ar fi trebuit să le facă alții în jurul meu”, a mai spus actrița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
12 octombrie 2024
12 octombrie 2024