Prima pagină » Cancan » Anca Țurcașiu a postat prima poză alături de nepoata ei, Zoe. Artista este o bunică fericită

Anca Țurcașiu a postat prima poză alături de nepoata ei, Zoe. Artista este o bunică fericită

07 oct. 2024, 13:22,
Radu Vasiluță în Cancan

Anca Țurcașiu a postat pe rețelele de socializare prima poză alături de nepoata ei, Zoe, care are aproape patru luni. După cum se știe, în viața artistei a ieșit din nou Soarele, aceasta confirmând că este într-o relație. Nu în ultimul rând, Anca Țurcașiu a participat anul acesta la Asia Express, fiind foarte încântată de experiența trăită.

Celebra artistă Anca Țurcașiu, concurentă la sezonul 7 al Asia Express, a devenit bunică pentru prima dată la vârsta de 54 de ani. Fericitul eveniment a avut loc pe 17 iunie 2024, când nora sa a adus pe lume o fetiță sănătoasă, numită Zoe. Zilele trecute, artista a postat prima poză cu nepoțica ei.

Anca Țurcașiu a postat prima poză alături de nepoata ei, Zoe

Anca Țurcașiu a adus bucurie fanilor săi postând o superbă imagine alături de nepoțica Zoe și fiul său Rdau. Actrița, care a devenit bunică în vara acestui an, se bucură din plin de acest nou rol în viața sa.

„Fără cuvinte… doar dragoste și fericire”, a scris Anca, în engleză, la descrierea postării care a adunat rapid o mulțime de aprecieri și comentarii de la fanii ei

De când Zoe a venit pe lume, viața Ancăi Țurcașiu a fost plină de emoții pozitive și momente de neuitat. Pe lângă rolul de bunică, actrița își trăiește cu intensitate și viața personală, fiind implicată într-o frumoasă poveste de dragoste. Anca a postat deja câteva imagini tandre alături de noul său iubit, declarând deschis că partenerul său este un „om minunat”.

În ceea ce privește poza alături de nepoțica ei, reacțiile fanilor nu s-au lăsat prea mult așteptate.

„O bunică tânără, fericită și binecuvântată de Dumnezeu!”, a comentat cineva.
„Ce bunică frumoasă, de mică te-am admirat. Ești minunată, Anca. Să vă trăiască minunea”, a comentat alt fan.
„Ce oameni simpli… parcul Moghioroș… să vă bucurați de minune”, a remarcat alt internaut.

Radu și soția lui, Andreea, au devenit părinți în urmă cu câteva luni, după ce s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă, acum doi ani. Numele Zoe, ales pentru fiica lor, simbolizează începutul unei noi generații în familia Țurcașiu, iar momentele împărtășite de actriță reflectă această bucurie.

Anca Țurcașiu și-a refăcut viața sentimentală

Anca Țurcașiu continuă să fie o prezență activă pe rețelele de socializare, păstrând o legătură caldă și deschisă cu publicul său. Fanii actriței sunt încântați de momentele prețioase pe care aceasta le împărtășește din viața sa, fie că este vorba de familia sa ori de noua relație.

În vară, au apărut în mass-media imagini cu Anca alături de un bărbat misterios, stârnind curiozitatea fanilor și a publicului. La scurt timp după apariția imaginilor, Anca Țurcașiu a confirmat relația printr-o postare pe Instagram, unde a împărtășit câteva fotografii alături de noul ei iubit. Artista pare mai fericită ca niciodată, iar fanii ei s-au grăbit să îi transmită mesaje de susținere și felicitări pentru noua etapă din viața sa.

„Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată! Grijă, atenție, iubire, respect, siguranță, tot ceea ce își poate dori o femeie de la un bărbat”, a scris, la acea vreme, Anca Țurcașiu, pe contul de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`