Prima pagină » Cultural » Anca Țurcașiu a impresionat la botezul nepoatei Zoe! Cum a apărut îmbrăcată vedeta

Anca Țurcașiu a impresionat la botezul nepoatei Zoe! Cum a apărut îmbrăcată vedeta

02 sept. 2024, 14:26,
Cezar Bulgaru în Cultural

Anca Țurcașiu a impresionat la botezul nepoatei Zoe și a încheiat vara cum nu se putea mai frumos. Vedeta a avut un motiv de mare bucurie în weekend. Nepoțica ei a fost botezată!

Cântăreața a împărtășit fericirea acestui moment cu fanii săi, postând pe rețelele sociale câteva fotografii de la ceremonie.

„Dragoste pură. Azi, micuța Zoe a fost creștinată! Să ne fie norocoasă, fericită și sănătoasă! Suntem foarte fericiți!”, a scris solista, în vârstă de 54 de ani, care nu se vedea deloc în rolul acesta, de bunică, dar pe care acum l-a îmbrățișat cu toată inima.

Anca Țurcașiu a impresionat la botezul nepoatei Zoe

La evenimentul botezului, Anca Țurcașiu a optat pentru o rochie roșie, asortată cu sandale aurii, o ținută care i-a subliniat atât bronzul, cât și silueta impecabilă.

Tatăl său, Corneliu Țurcașiu, și fiul său, Radu Cristian, au preferat un stil mai casual, alegând ținute lejere.

Andreea, mama micuței Zoe, a îmbrăcat o cămașă albă și o fustă plisată, multicoloră, creând astfel un contrast plăcut.

Cu ce se ocupă nora Ancăi Țurcașiu

Radu, fiul Ancăi Țurcașiu și al doctorului Cristian Georgescu, s-a căsătorit în aprilie 2022, la vârsta de doar 23 de ani, iar în luna iunie a acestui an a devenit tată. Este absolvent al Facultății de Psihologie și Științele Educației și deține un master în Filosofie.

Soția lui, Andreea, este asistent universitar. Soacra lui, Anca Țurcașiu, are doar cuvinte de laudă pentru nora ei. Iată ce a declarat la cununia civilă de acum doi ani.

Cine este noul iubit al actriței Anca Țurcașiu

După divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a ales să se concentreze pe propria persoană, dedicându-se carierei și dezvoltării personale. Artista a fost discretă în ceea ce privește viața sentimentală, iar pentru o perioadă, nu a oferit nicio informație despre eventuale relații noi. Totuși, recent, jurnaliștii de la Cancan.ro au descoperit că vedeta nu mai este singură, surprinzând-o alături de un bărbat misterios pe o plajă din Mamaia.

Într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, Anca Țurcașiu a mărturisit că este fericită și că noul său partener îi aduce multă bucurie și liniște în viață.

„Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată! Grijă, atenție, iubire, respect, siguranță, tot ceea ce își poate dori o femeie de la un bărbat,” a scris artista, pe contul ei de socializare, exprimându-și recunoștința pentru această nouă șansă la fericire.

În acest weekend Anca Țurcașiu a fost prezentă la botezul nepoatei Zoe, unde a impresionat cu ținuta aleasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
02 septembrie 2024
02 septembrie 2024