Prima pagină » Actualitate » Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!

Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!

24 iul. 2024, 08:22,
în Actualitate

Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie. La 54 de ani, artista arată impecabil, având o siluetă suplă și tonifiată, rezultatul unei vieți din care nu lipsesc moderația și disciplina. Recent, în mediul online, artista în vârstă de 54 de ani a postat o fotografie în costum de baie, stârnind zeci de comentarii apreciative.

Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie!

Anca Țurcașiu a declarat că nu știe și nici nu vrea să folosească filtrele pentru poze, de pe social media. În descrierea celei mai recente postări de pe Instagram, artista a pus accent pe faptul că nu știe să-și editeze fotografiile pentru a părea altfel decât este, și, mai mult decât atât, nici nu-și dorește să învețe cum să facă acest lucru.

„Nu știu să folosesc filtre… Nu voi folosi niciodată așadar… Pentru că nici nu vreau să învăț cum să le folosesc… Sunt așa cum sunt… Noapte bună, dragilor!”, a scris Anca Țurcașiu, pe Instagram.

Postarea Ancăi Țurcașiu a stârnit multe comentarii apreciative de la fanele care o urmăresc și admiră.

„De ce ai ști dacă nu ai nevoie, arăți bestial!” / „Respect pentru cum arăți, Anca!”, au fost două dintre reacțiile fanelor.

Și influencerița Sînziana Iacob a apreciat modul în care arată artista.

„Arată ȚIPLĂ!”, a scris influencerița Sînziana Iacob.

Actrița Anca Țurcașiu, care este îndrăgostită de călătorii, a demonstrat că poți să arăți foarte bine și la 54 de ani, dacă știi să ai grijă de tine. Aceasta se simte foarte bine, în formă și plină de energie. Motivul este faptul că nu consumă o mai multe alimente fără care alți oameni nu pot trăi. Printre acestea se numără carnea, lactatele, făinoasele și unele fructe. Cântăreața are o motivație și disciplină de neclintit când vine vorba de a-și atinge obiectivele.

Artista are un stil de viață sănătos încă din copilărie, când a fost repartizată într-o clasă cu profil de atletism de performanță. Acest lucru a modelat-o în adultul disciplinat care a devenit mai târziu.

„Am un stil de viață de la care nu mă abat. Am niște rigori. Natural nu sunt slabă, vin dintr-o familie de oameni plinuți bine. Cred foarte mult în genă. Trebuie să fac niște eforturi foarte mari”, a spus Anca Țurcașiu.

A renunțat să mai mănânce carne

Actrița a precizat că a învățat singură ce exerciții fizice o ajută și cum să le practice corect.

„Mi-am cumpărat greutăți și lucrez acasă singură. Meseria mea e una în care trebuie să fiu în formă. A fi în formă, pentru mine, înseamnă a fi sănătos, a avea un tonus bun”, a menționat actrița.

Anca Țurcașiu are mai bine de 30 de ani de când nu mai consumă carne. Și asta fără a face vreun efort în acest sens, ci pur și simplu nu-i place. De alți mai bine de șase ani, actrița a renunțat și la lactate, după ce s-a confruntat cu o inflamație articulară gravă, după ce a intrat la menopauză. În prezent, artista nu mănâncă nici zahăr, făinoase sau fructe. Deși a eliminat produsele de proveniență animală din alimentație, actrița mai mănâncă din când în când pește și ouă.

„Îmi place să mănânc spanac, linte, hummus, salate, semințe, avocado. Raportarea mea la mâncare este total diferită. Nu mai mănânc zahăr, nu mai mănânc făinoase, nu mai mănânc fructe. Am început să mănânc din ce în ce mai puțin. Mă simt foarte bine, sunt în formă și am energie multă. Nu iau suplimente”, a mai spus Anca Țurcașiu, care a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
23 august 2024
23 august 2024