Prima pagină » Cancan » Anca Țurcașiu a decis să-și oficializeze relația: „Am hotărât împreună cu iubitul meu”

Anca Țurcașiu a decis să-și oficializeze relația: „Am hotărât împreună cu iubitul meu”

25 sept. 2024, 10:52,
Radu Vasiluță în Cancan

Îndrăgita artistă Anca Țurcașiu a decis recent să-și oficializeze relația cu iubitul ei, transformându-și viața într-o continuă vacanță. Astfel, cei doi vor să-și petreacă cât mai mult din restul zilelor în locuri însorite, la malul mării. Totodată, Anca Țurcașiu mai precizează că în următoarea perioadă are de gând să călătorească mult cu partenerul ei.

A trecut doar o lună de când Anca Țurcașiu a luat pe toată lumea prin surprindere, prezentându-l online pe iubitul ei. Relația lor înaintează frumos și cu pași repezi, iar cea mai bună dovadă este anunțul făcut recent de cântăreața de 54 de ani, potrivit LPF.

Anca Țurcașiu a decis să-și oficializeze relația

Anca Țurcașiu trăiește alert, mult și din plin după divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu, cu care are un băiat mare, devenit recent și tată. Artista își consumă relația sub ochii noștri, matur și asumat, și ne oferă surpriză după surpriză.

Acum, cântăreața și actrița a făcut un anunț complet neașteptat pe rețelele de socializare, acolo unde a postat și o serie de fotografii din însorita insulă Creta.

„«Under the sun» e locul unde râd cu gura până la urechi, după cum se vede… Am hotărât împreună cu iubitul meu să petrecem restul vieților noastre cât mai mult posibil în locuri pe planeta asta unde să fim pe un mal de mare, în plină vară.

Așadar, vom călători mult…. iar dacă vreți să aflați pe unde și când o vom face, fiți cu ochii pe mine! O să vă arăt locuri de vis. Ianuarie și februarie vom fi în Filipine. Dar și până atunci mai avem destinații de vară. Deocamdată, Grecia, Creta, o minune în septembrie. Vă îmbrățișez!”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

Mesajul vedetei oglindește și o oarecare implicare. Relația lor nu e una cu vechime, dar actrița vorbește deja despre „restul vieților noastre”, un subiect care, cel mai probabil, a fost dezbătut de cei doi îndrăgostiți. Și e clar că s-au pus și de acord.

Deocamdată ține la secret identitatea iubitului

Ceea ce mai rămâne acum este să îl prezinte lumii pe iubitul ei, pentru că nu se știu pea multe despre bărbatul care o face fericită. Cu toate acestea, ea a dat câteva detalii care mai mult se referă la anumite calități pe care le are.

„Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată! Grijă, atenție, iubire, respect, siguranță, tot ceea ce își poate dori o femeie de la un bărbat”, scria recent Anca Țurcașiu pe rețelele de socializare.

Artista a publicat și mai multe fotografii cu iubitul, însă acestuia nu i se distinge chipul, deoarece pozele sunt realizate în penumbră. Astfel, deocamdată, identitatea și chiar vârsta bărbatului din viața Ancăi Țurcașiu rămân o enigmă.

Oricum, chiar dacă noului bărbat din viața cântăreței nu i se vede clar chipul, sentimentele dintre cei doi sunt cât se poate de vizibile. Cei doi îndrăgostiți apăreau, la momentul respectiv, îmbrățișați, pe o ambarcațiune, la apus, sau ținându-se de mână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024