Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anca Țurcașiu a confirmat noua relație. Primele imagini cu iubitul vedetei: „Am lângă mine un om drag”

Anca Țurcașiu a confirmat noua relație. Primele imagini cu iubitul vedetei: „Am lângă mine un om drag”

18 aug. 2024, 20:40,
în Cancan ultimă oră

Anca Țurcașiu a confirmat noua relație, după ce cancan.ro a surprins-o la mare cu iubitul. Artista a postat primele imagini cu bărbatul cu care și-a refăcut viața după divorț.

Cu patru ani în urmă, Anca Țurcașiu și-a încheiat căsnicia de 22 de ani cu medicul George Cristian, alegând să se concentreze pe propria persoană și să își trăiască viața în liniște. Mult timp, artista a declarat că este singură și că își dedică timpul carierei și dezvoltării personale.

Zilele acestea însă, în presă au apărut imagini cu Anca alături de un bărbat misterios, stârnind curiozitatea fanilor și a publicului. La scurt timp după ce imaginile au apărut în mediul online, Anca Țurcașiu a confirmat relația printr-o postare pe Instagram, unde a împărtășit câteva fotografii alături de noul ei iubit. Artista pare mai fericită ca niciodată, iar fanii ei s-au grăbit să îi transmită mesaje de susținere și felicitări pentru noua etapă din viața sa.

„Sentimentul de libertate este cel mai puternic în viață, așa consider…

Am ajuns într-un moment perfect al vieții în care pot spune ceea ce simt, pot spune NU atunci când nu vreau ceva, pot alege să fac doar ceea ce-mi doresc, cu cine doresc. E minunat. Atât timp cât suntem sănătoși și ne bucurăm de fiecare zi, de oamenii dragi, ne preocupăm să fim mai buni în tot ceea ce facem, și mai buni unii cu alții… e perfect.

Valul de știri din presă din ultimele 24 de ore mă face foarte fericită. Chiar sunt uimită de câtă atenție se dă pentru viața mea privată. Asta înseamnă tot un fel de iubire și de apreciere. Chiar vă mulțumesc că sunteți preocupați de sufletul meu care a fost atât de rănit niște ani și care, da, azi este plin de fericire. Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată! Grijă, atenție, iubire, respect, siguranță, tot ceea ce își poate dori o femeie de la un bărbat.

Vă mulțumesc încă o dată pentru gândurile voastre bune! O seară frumoasă!”, a scris Anca Țurcașiu pe rețelele de socializare.

„N-am avut grijă de mine până la divorț. Am fost căsătorită 22 de ani, am avut grijă doar de ei”

Anca Țurcașiu a recunoscut la un moment dat că a fost afectată de divorțul de George Cristian. După o căsnicie de 22 de ani, drumurile lor s-au separat definitiv.

„N-am avut grijă de mine până la divorț. Am fost căsătorită 22 de ani, am avut grijă doar de ei. Munceam îngrozitor de mult, veneam acasă, munceam, găteam, ziceai că sunt nebună, să le fac eu pe toate. Viața mi s-a schimbat radical de la acel moment.

80 la sută sunt altă persoană. M-am mobilizat dintr-o cădere gravă, cu ajutorul oamenilor din preajmă. Trag un semnal de alarmă, astfel. Este important să strigi după ajutor! Dumnezeu îți întinde toate mâinile posibile să te ridici. Sunt liberă să fac ce vreau, când vreau, să spun nu, să plec când vreau eu. Am fost umilită, a trecut timpul și nu mai vreau să fac asta!”, a spus Anca Țurcașiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
17 august 2024
17 august 2024