Prima pagină » Cancan » Anca Serea s-a pozat în costum de baie la 43 de ani. Soţia lui Adi Sînă are o siluetă de invidiat, după șase nașteri

Anca Serea s-a pozat în costum de baie la 43 de ani. Soţia lui Adi Sînă are o siluetă de invidiat, după șase nașteri

10 iul. 2024, 15:01,
în Cancan

Anca Serea s-a pozat în costum de baie și a postat imaginile pe contul de socializare, primind numeroase complimente din partea fanilor. În pofida faptului că are 43 de ani și șase nașteri la activ, bruneta are o siluetă de invidiat. Cert este că corpul Ancăi Serea este rezultatul unei combinații de genetică favorabilă, disciplină și stil de viață sănătos.

Ajunsă la vârsta de 43 de ani, Anca Serea trăiește o viață de vis, pe care multe femei și-ar dori-o. Vedeta se bucură de celebritate, însă îi merge de minune și în plan personal, având o familie superbă. Recent, Anca şi-a surprins admiratorii cu imagini dintr-o mică vacanță la malul mării. Potrivit Unica, ea a demonstrat că, în ciuda vârstei și a celor șase copii, reuşeşte să îşi menţină silueta.

Anca Serea s-a pozat în costum de baie la 43 de ani

Anca Serea impresionează la vârsta maturității depline prin eleganța și rafinamentul său. Deși are un program foarte încărcat, fiind implicată în numeroase proiecte profesionale și fiind mamă a șase copii, vedeta reușește să arate impecabil în fiecare apariție publică. Soţia lui Adi Sînă este preocupată de menținerea unui look îngrijit și elegant, iar până acum nu a dat greș.

Recent, Anca Serea și-a surprins fanii cu mai multe imagini și un video în care apare îmbrăcată în costum de baie. Vedeta și familia ei s-au bucurat de câteva zile petrecute la malul mării, ocazie cu care Anca a împărtășit mai multe imagini care i-au atras numai cuvinte de laudă și admirație din partea fanilor.

Deși este mamă a șase copii, Anca Serea se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Corpul ei de supermodel este rezultatul unei combinații de genetică favorabilă, disciplină și stil de viață sănătos.

Nu puțini au fost cei care i-au spus că arată ca o tânără de 20 de ani, nicidecum ca mama a șase copii. Silueta sa de invidiat, evidențiată de ipostazele în costum de baie, a stârnit admirația și curiozitatea multora.

Cum a început povestea dintre Adi Sînă și Anca Serea

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Vedeta și artistul sunt împreună din 2011 și s-au căsătorit în 2015. Au împreună patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah. Anca mai are doi copii, David și Sarah, din mariajul cu omul de afaceri Filip Poplingher, care a murit în 2010.

Referitor la începutul relației cu actualul ei soț, Anca Serea a dezvăluit că artistul a făcut primul pas și a insistat foarte mult să iasă împreună. Prima lor întâlnire a fost la un restaurant cu specific libanez, unde amândoi au fost foarte emoționați.

„A insistat foarte mult să ne întâlnim, mi-a cerut numărul de telefon, l-a notat pe un șervețel, m-a sunat vreo 2-3 săptămâni și până la urmă am acceptat să ieșim împreună. Prima mea întâlnire oficială cu Adrian a fost la o cină la Mariott, unde era un restaurant cu specific libanez, mâncarea noastră preferată, și aceea a fost prima cină. Eram foarte emoționați amândoi”, a povestit Anca Serea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *