Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anca Serea, probleme grave de sănătate: „Nu mai aveam putere să fac nimic, nu mai vedeam bine”

Anca Serea, probleme grave de sănătate: „Nu mai aveam putere să fac nimic, nu mai vedeam bine”

10 mart. 2022, 20:31,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Anca Serea este una dintre cele mai iubite vedete din România și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, având o căsnicie de invidiat cu Adi Sînă.

Puține persoane știu, însă, că prezentatoarea TV se confruntă cu o problemă serioasă de sănătate, și anume anemie feriprivă, care poate apărea atât la copii, cât și la adulți. Lipsa fierului din organism poate avea consecințe grave.

Anca Serea: „Nu mai respiram corect, nu mai aveam putere să fac nimic”

Anca Serea și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu ea în vara anului 2020, când i s-a făcut rău și a ajuns la spital, în Bulgaria, în timp ce era în vacanță.

„Medicii s-au speriat foarte tare, mi s-a spus că rezervele mele de fier din organism erau la zero. Nu mai respiram corect, nu mai aveam putere să fac nimic, nu mai vedeam bine, nu mai aveam poftă de mâncare”, a explicat vedeta.

La întoarcere în România, Anca Serea și-a făcut toate analizele recomandate și a început un tratament. Însă, după două săptămâni în care starea nu se îmbunătățise, Anca a avut nevoie și de o transfuzie de sânge.

„Am avut o problemă de sănătate. Nu știu câți dintre voi știți că eu am o problemă cu o anemie severă. Am plecat cu Adi (n.r. Adrian Sînă, soțul Ancăi Serea) în Bulgaria, la o întâlnire. Am fost la Varna cu mașina și am simțit că nu am o stare generală foarte bună. Adi a mers la farmacie, mi-a cumpărat niște calciu și magneziu, mi s-a făcut foarte rău, am vărsat. Am chemat ambulanța. Sistemul sanitar din Bulgaria este unul foarte defectuos, chiar și comparativ cu cel din România. Nu știu dacă mă credeți, dar eram chiar pe marginea prăpastiei. Nu mai auzeam cu urechea dreaptă, nu mai vedeam cu ochiul drept, nu am mai putut să mișc mâinile și picioarele”, a mărturisit Anca Serea imediat după ce a fost spitalizată în Bulgaria.

Cum se simte Anca Serea acum

Din fericire, Anca Serea a început să se simtă mai bine, iar acum merge regulat la analize pentru a preveni orice problemă.

„Aveam momente în care oboseam foarte tare și aveam dificultăți în respirație”, a continuat vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *