Prima pagină » Cancan » Anca Serea, în lacrimi pe rețelele de socializare. „În viața mea nu este mereu soare”

Anca Serea, în lacrimi pe rețelele de socializare. „În viața mea nu este mereu soare”

13 nov. 2023, 12:18,
în Cancan

Anca Serea a apărut în lacrimi pe rețelele de socializare. Vedeta este recunoscută ca o mamă-eroină, având șase copii. Prezentatoarea TV este într-o relație cu Adi Sînă și au împreună o familie frumoasă. Cu toate acestea, vedeta trece prin momente dificile, deoarece fiul ei, Moise, s-a îmbolnăvit.

Recent, Anca Serea a făcut publice o serie de dezvăluiri emoționante pe platformele de socializare.

Anca Serea și Adi Sînă au o familie frumoasă și cresc împreună șase copii. Vedeta de televiziune are doi copii din prima căsnicie, iar cu faimosul artist are patru copii. La vârsta de 41 de ani, Anca recunoaște că are și momente dificile, care o epuizează și o întristează foarte mult. Recent, fiul ei, Moise, s-a îmbolnăvit, iar prezentatoarea TV a răbufnit pe rețelele de socializare.

Vedeta TV a fost alături de fiul său, fiind necesar să îi administreze un tratament. Copilul a suferit de enterocolită, iar toată agitația și stresul au epuizat-o pe Anca Serea, care a izbucnit în lacrimi. Soția lui Adi Sînă a făcut mărturisiri emoționante.

Anca Serea, în lacrimi pe rețelele de socializare

Anca Serea și Adi Sînă formeză o familie frumoasă și au împreună șase copii. Prezentatoarea TV se implică activ în creșterea copiilor săi și recent a trecut prin momente dificile când fiul ei, Moise, s-a îmbolnăvit. Anca este activă pe platformele de socializare, unde își ține fanii la curent cu noutățile din viața sa. Moise a suferit de enterocolită, iar vedeta i-a administrat tratamentul necesar. Cu lacrimi în ochi, Anca a postat un clip video pe InstaStory în care a explicat cât de greu ia fost în aceste zile.

”Am ajuns acasă, Moise pare că este puțin mai bine! Iar astăzi în mașină după multe zile de griji și scenarii tâmpite am avut o cădere urâțică uitându-mă la el cum doarme în majoritatea timpului. În viața mea nu este mereu soare și nici nu mi-aș dori să fie!

Am zile și zile și deși sunt un om foarte puternic și trecut prin multe atunci când copiii sunt bolnăviori am momente în care simt că sunt fără soluții! E clar că a fii sănătos este cel mai important lucru! ”, a mărturisit Anca Serea pe rețelele de socializare.

Fiul vedetei a făcut enterocolită

Din cauza faptului că fiul celebrității a suferit de enterocolită, Anca și-a anulat toate angajamentele din ultima perioadă. Prezentatoarea TV a fost în permanență alături de fiul ei și a fost îngrijorată pentru starea lui.

”Din păcate nu am dormit aproape deloc… Moise a făcut o formă de gastroenterită virală destul de urâțică, asta după ce Leah a suferit și ea câteva zile bune. De ieri Moise a luat un virus foarte neplăcut. Astăzi ne-am anulat toate activitățile! Moise nu este în mare formă, a avut o noapte foarte grea. Febră, dureri abdominale, multiple vărsături, scaune foarte moi, lipsa poftei de mâncare în 24 de ore… Cam așa a fost la noi”, a scris Anca Serea pe rețelele de socializare.

Fiul Ancăi Serea a făcut enterocolită, iar vedeta a apărut în lacrimi pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024