Prima pagină » Cancan » Anca Serea i-a interzis lui Adi Sînă să vorbească despre asta public! „Oprim discuția aici!”

Anca Serea i-a interzis lui Adi Sînă să vorbească despre asta public! „Oprim discuția aici!”

30 sept. 2024, 14:20,
Cezar Bulgaru în Cancan

Anca Serea i-a interzis lui Adi Sînă să vorbească despre un subiect pe care nu se aștepta să îl discute în public. Cei doi sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din showbizul românesc.

Aceștia au avut parte de o serie de reușite notabile, atât în carierele lor profesionale, cât și în viața personală. De-a lungul anilor, au reușit să construiască cariere de succes și să creeze o familie numeroasă, consolidându-și astfel statutul în lumea entertainmentului.

Recent, artistul a uimit pe toată lumea cu o declarație surprinzătoare. Se pare că soția sa nu i-a permis să abordeze acest subiect, stârnind astfel curiozitatea și speculațiile fanilor.

Ce i-a interzis Anca Serea lui Adi Sînă să vorbească

Anca Serea și Adi Sînă trăiesc bucuria unei familii numeroase, la care mulți doar visează. Cei doi au împreună patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah, iar Anca mai are doi copii, Sarah și David, dintr-o relație anterioară.

Viața într-o familie atât de mare vine cu provocări, dar cuplul a reușit să găsească echilibrul necesar. Recent, familia a plecat într-o vacanță, unde a participat la un renumit festival organizat în Germania.

Invitați în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, Anca Serea și Adi Sînă au fost întrebați cine are grijă de copiii lor în această perioadă, având în vedere că bona a fost nevoită să se întoarcă în țara natală. Artista a declarat că cei mici au rămas în grija mamei sale, căreia i-a transmis urări de sănătate.

Cu toate acestea, o remarcă făcută de soțul său a stârnit imediat reacții. Acesta i-a urat soacrei să aibă parte de mulți nepoți, sugerând, probabil, că își dorește să aibă și mai mulți copii. Anca Serea nu a împărtășit însă aceeași opinie, rugându-l să încheie discuția pe acest subiect.

„Cătălin Măruță: Cu cine ați lăsat copiii acasă?

Anca Serea: Aoleu, nu îmi mai aduce aminte, Cătălin! Am avut emoții mari cu plecarea asta. I-am lăsat cu mama. Mulțumim, mama și pe această cale. Doamne ajută, să îți dea Dumnezeu multă sănătate și multă putere.

Adi Sînă: Și mulți nepoți.

Anca Serea: Nu, nu, nu, ne oprim. Oprim dicuția aici.(…) Așa, au rămas cu mama pentru că bona noastră a fost nevoită să plece din țară și asta este situația.

Deocamdată ne descurcăm așa.”, a fost o parte din dialogul purtat de Anca Serea și Adi Sînă în cadrul show-ului moderat de Cătălin Măruță.

Anca Serea s-a despărțit de bona filipineză, care devenise parte din familie

Din păcate, Mary, bona care era în casa lor de 4 ani, este nevoită să-i părăsească, pentru a se întoarce în țara natală, la familia ei. Și tare grea mai e despărțirea.

„Ea este Mary, omul căruia ii datorez o mare parte din liniștea mea din ultimii 4 ani. O casă mai curată, mai multe dimineți cu somn târziu, cel mai bun butter rice din lume, o engleză mai bună pentru copiii noștri.

Azi a trebuit sa ne luam la revedere de la ea, plecă acasă unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit… ”, și-a început Anca Serea mesajul către Mary.

„Mary, nu știu dacă vei citi aceste rânduri, dar pentru mine tu ești dovada că îngerii exista printre noi! Îți Mulțumesc pentru toată dragostea, ambitia, curajul tău. Nu știu cum ne-ai făcut față, dar ai reușit de cele mai multe ori. Să nu uiți ca întotdeauna vei fi familia noastră”, a scris pe Instagram soția lui Adi Sînă.

Recent, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Anca Serea i-a interzis lui Adi Sînă să vorbească despre un subiect pe care nu se aștepta să îl discute în public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`