Prima pagină » Cancan » Anca Serea este însărcinată și va deveni mămică pentru a șaptea oară? Detaliul care a dat-o de gol

Anca Serea este însărcinată și va deveni mămică pentru a șaptea oară? Detaliul care a dat-o de gol

03 dec. 2020, 13:20,
în Cancan

Informații bombă în showbiz-ul autohton cu privire la Anca Serea – se pare că aceasta este însărcinată pentru a șaptea oară. Oricum, lucrul acesta se va adeveri cât de curând și atunci vom afla dacă soția lui Adi Sînă va fi „Alba ca Zăpada cu cei 7 pitici”.

Un zvon cât se poate de credibil a luat prin surprindere showbizul autohton. Este vorba despre faptul că Anca Serea s-ar pregăti să aducă pe lume cel de-al șaptelea copil!

Deși Anca Serea este mămica a șase copii, de cele mai multe ori, în cadrul interviurilor, frumoasa brunetă declara faptul că își dorește să mai aducă pe lume încă un copil. Aceasta a postat o fotografie pe contul său de Instagram, care a stârnit un val de reacții în mediul online. Este însărcinată sau nu Anca Serea?!

Anca Serea este însărcinată pentru a șaptea oară?

În urmă cu scurt timp, Anca a postat o fotografie pe contul său personal de Instagram, alături de cei doi copii. Împreună cu mezina familiei și fiul cel mic, vedeta s-a fotografiat într-un loc parcă rupt din basme. Cu toate acestea, băiețelul a fost suprins în momentul în care ținea capul pe burtica mămicii lui, semn care ne-a dus imediat cu gândul la faptul că soția lui Adi Sînă este însărcinată.

Până la momentul actual, aceasta nu a dat nicio informație despre sarcină. Însă, în urmă cu scurt timp, frumoasa brunetă declara faptul că își dorește să fie Alba ca Zapăda cu cei șapte pitici.

E posibil şi un al şaptelea copil, dar nu acum. Nu sunt însărcinată, dar este în proiect. Suntem tineri şi avem energie. Vreau să fiu Albă ca Zăpada cu cei şapte pitici”, a spus Anca Serea, acum ceva timp.

Anca Serea are probleme de sănătate

Anca Serea are probleme de sănătate de care se pare că nu scapă prea uşor! După ce în urmă cu puţin timp ajunsese la spital din cauza unei anemii cu care se confruntă de câţiva ani, acum, vedeta a ajuns din nou pe mâna medicilor. Aceasta a povestit în social media că a fost supusă la două proceduri complicate, endoscopie şi colonoscopie. Cu toate acestea, faptul că a fost anesteziată complet a făcut-o să nu simtă nimic şi să treacă cu bine peste teama pe care o avea.

Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil de viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfecte, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3. Pentru că m-am simțit foarte slăbită, am luat decizia să mă internez și cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sânge, dar sunt ok”, a spus Anca Serea.

Dincolo de toate acestea, rămâne de văzut dacă Anca Serea este însărcinată și va deveni din nou mămică, de data aceasta pentru a șaptea oară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *