Prima pagină » Cancan » Anca Serea are o familie frumoasă, dar atipică. Ce cadou i-a făcut lui Adi Sînă de ziua lui

Anca Serea are o familie frumoasă, dar atipică. Ce cadou i-a făcut lui Adi Sînă de ziua lui

29 apr. 2024, 13:39,
în Cancan

Anca Serea, în vârstă de 43 de ani, are o familie frumoasă, dar atipică, fiind mama a șase copii, doi dintre aceștia din primul mariaj. În prezent, este căsătorită cu Adi Sînă și vor aniversa nouă ani în această toamnă. Zilele trecute, Anca Serea și-a surprins plăcut soțul de ziua acestuia, care a împlinit 47 de ani.

Zilele trecute, Adi Sînă, soțul Ancăi Serea, a împlinit 47 de ani, prilej de mare bucurie în familie. Au ieșit cu toții la masă, l-au răsfățat pe Adi, acesta fiind, probabil, cel mai frumos cadou. Dar înainte de asta, prezentatoarea TV i-a făcut și singură un dar, potrivit LPF.

Anca Serea are o familie frumoasă, dar atipică

O familie mare, atipică, cadouri atipice! Anca Serea, de exemplu, i-a făcut un dar cu totul neobișnuit soțului ei. Vedeta a amenajat o parte din casa în care locuiește alături de Adi Sînă, pentru a-l surprinde pe de ziua lui de naștere, serbată pe 25 aprilie.

„Îl surprind în fiecare zi cu iubirea mea! Am amenajat un colț al casei. Ne doream să îl amenajăm amândoi! În timp ce el era plecat de acasă am chemat echipa și în aproape 2 ore am ales mobila, accesoriile, covorul și așa mai departe! I-am pus un bilețel. Ne cunoaștem destul de bine și cam știm ce ne dorim! Eu zic că nu ne trebuie neapărat o zi foarte specială ca să ne celebrăm, să ne arătăm susținerea și respectul!

De câte ori știm că celălalt își dorește ceva ne facem mici surprize! Spre exemplu, el când pleacă în călătorii îmi aduce, de regulă, pantofi. Îmi mai cumpără, din când în când, câte o geantă. Depinde! Flori îmi ia foarte multe. Pantofi și un buchet de flori! . La mine e simplu, cam știe ce îmi place. Fără dar și poate copiii sunt cel mai frumos dar! Familia noastră frumoasă este un cadou reciproc”, a declarat Anca Serea.

Cel mai de preț cadou pentru Adi Sînă și Anca Serea

Și semn că chiar așa stau lucrurile, și familia chiar e cadoul cel mai de preț, soții au publicat pe rețelele de socializare, recent, un clip în care apare aproape toată familia. Cel puțin copiii care încă mai stau cu ei.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

Cei doi se bucură de 6 copii, Noah, Ava, Moise și Leah, dar și Sarah și David, pe care vedeta îi are dintr-o relație anterioară. În clip, cu mic, cu mare, apar în cadru, așezați pe o pernă, cap peste cap, pe verticală, Adi Sînă părând că îi susține pe toți, așa cum îi stă bine unui cap de familie.

„Dacă vrei să schimbi lumea, du-te acasă și iubește-ți familia!”

Ce reguli au în casă

Anca Serea povestea nu demult, pentru sursa citată, cum arată o seară în casa în care locuiește alături de Adi Sînă și copiii lor. Vedeta a punctat că are o regulă atunci când vine vorba despre cină: familia trebuie să mănânce împreună, orice ar fi!

„Luăm cina împreună cu toții, e regulă! Nu prea sunt fani atunci când vine vorba despre televizor, mai degrabă se joacă pe niște gadget-uri! În jur de ora 9, 9 și jumătate ne pregătim de somn, facem duș fără excepție.

Cam ce se întâmplă în fiecare familie! Eu mă ocup 100% ca să îi adorm, să le citesc povești, să stau cu ei. Ulterior, mă mut în camera cealaltă! Nimic foarte special!”, a mai precizat Anca Serea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
07 septembrie 2024
07 septembrie 2024