Prima pagină » Cancan » Anca Serea, amintiri dureroase despre primul soț. Ce dramă ascunde soția lui Adrian Sînă

Anca Serea, amintiri dureroase despre primul soț. Ce dramă ascunde soția lui Adrian Sînă

24 dec. 2021, 12:59,
BZI.ro, în Cancan

Este mereu cu zâmbetul pe buze și atrage privirile tuturor, dar puțini sunt cei care știu că Anca Serea are amintiri dureroase despre primul soț. Frumoasa vedetă a trecut prin momente cumplite în timpul primei căsnicii și a reușit cu greu să mai iubească din nou. Iată ce dramă ascunde soția lui Adrian Sînă.

Anca Serea, devastată după ce primul soț a murit

Frumoasa Anca Serea a avut un trecut plin de evenimente tragice. Dincolo de optimismul afișat și de energia debordantă, vedeta ascunde suferințe de nebănuit. 

Actuala soție a lui Adrian Sînă a trecut printr-un mariaj care a marcat-o enorm. Primul soț a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare și a pierdut lupta cu viața la scurt timp de la căsătorie.

Anca Serea a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, iar relația lor a fost una deosebită. Vedeta a mărturisit în nenumărate rânduri că s-a îndrăgostit imediat de fostul ei soț, care o răsfăța mereu. Cei doi au devenit părinții a doi copii frumoși, David și Sarah. 

Nimic nu avea să prevestească tragedia din viața lor. După mai multe analize, s-a descoperit că Filip Poplingher suferea de leucemie, urmând o perioadă extrem de grea pentru Anca Serea și partenerul ei de viață.

„Trei ani ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care n-au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul nopții, nimic altceva.”, a declarat Anca Serea.

În 2010, primul soț al vedetei a pierdut lupta cu boala, vedeta rămânând singură cu doi copii. Durerea acesteia a fost imensă, însă s-a dedicat în totalitate copiilor.

Ce dramă ascunde soția celebrului artist Adrian Sînă

La vârsta de 28 de ani, Anca Serea a rămas văduvă cu doi copii. Frumoasa vedetă a încercat să lupte cu suferința și să fie puternică. Cu greu a reușit să mai iubească din nou. Când vine vorba de primul ei soț, Anca Serea are doar cuvinte de laudă. Aceasta a mărturisit că nu îl va uita niciodată pe bărbatul care a iubit-o enorm.

„Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copiii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu.”, a precizat Anca Serea.

În prezent, frumoasa vedetă are o căsnicie frumoasă alături de Adrian Sînă, care a reușit să îi cucerească inima într-o perioadă extrem de grea pentru aceasta. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. 

În cadrul unui interviu, soția lui Adrian Sînă a mărturisit cum l-a cunoscut pe celebrul artist.

„I-am luat un interviu. La momentul acela, nu a fost nimic între noi, dar mi-a spus că am o familie frumoasă și că și el își dorește copii. După mai mult timp, ne-am întâlnit din nou într-un bar de karaoke, unde Adi mi-a dedicat mai multe melodii.”, a declarat aceasta.

Anca Serea și Adrian Sînă au o căsnicie frumoasă de mai mulți ani și sunt tare mândri de copiii lor. În pofida problemelor financiare cu care s-au confruntat, aceștia au reușit să depășească momentele dificile împreună. 

Anca Serea a suferit enorm după ce primul soț a murit. Frumoasa vedetă a demonstrat tuturor că este o femeie puternică și o mamă devotată. Alături de ea a fost cântărețul Adrian Sînă, actualul ei partener de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *