Prima pagină » Cancan » Anca Serea a pozat nud? Cum reușește să se mențină în formă soția lui Adrian Sînă

Anca Serea a pozat nud? Cum reușește să se mențină în formă soția lui Adrian Sînă

14 mart. 2022, 10:37,
în Cancan

Multă lume se întreabă dacă frumoasa prezentatoare Anca Serea a pozat nud. Cu un fizic de invidiat, aceasta atrage privirile tuturor la evenimentele mondene, fiind una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton. Anca Serea arată spectaculos și este o mămică fericită alături de partenerul ei de viață. Iată cum reușește să se mențină în formă soția lui Adrian Sînă.

Anca Serea nu a pozat nud, dar se afișează în ipostaze sexy

La vârsta de 41 de ani, Anca Serea face furori cu silueta perfectă și ținutele provocatoare. Mereu zâmbitoare și cu un fizic fără cusur, aceasta se află în atenția tuturor de fiecare dată când apare în public.

Mai mult, soția celebrului artist Adrian Sînă este extrem de activă pe rețelele de socializare și se afișează în ipostaze sexy, spre încântarea admiratorilor. Vedeta nu a acceptat să pozeze nud în revistele pentru bărbați, dar nu ezită să își etaleze formele perfecte și pozează provocatoare în mediul online.

O altă vedetă din România care nu a acceptat să pozeze nud este Andra Măruță, dar nici frumoasa artistă Elena Gheorghe, care face furori pe Instagram cu fotografiile de familie. O prezență aparte în showbiz-ul autohton este și Delia Matache, artista care își surprinde mereu fanii cu fotografii în ținute controversate și în ipostaze sexy.

Spre deosebire de acestea, printre vedetele care au acceptat să pozeze în Playboy se află Claudia Pătrășcanu. Aceasta a făcut furori pe vremea când a apărut în revista pentru bărbați, la fel ca Andreea Antonescu, artista care s-a afișat recent în ipostaze incendiare pe rețelele de socializare.

Anca Serea se bucură în prezent de viața de familie alături de copii și de partenerul ei de viață. După moartea primului soț, prezentatoarea și-a găsit fericirea alături de Adrian Sînă și se declară o femeie fericită și împlinită.

Cum reușește să arate atât de bine îndrăgita vedetă

Anca Serea se mândrește cu o siluetă fără cusur, aceasta revenind spectaculos la forma fizică de dinaintea sarcinilor. Cu toate că este mamă a 6 copii și are un stil de viață agitat, Anca Serea reușește să se mențină în formă apelând la câteva trucuri de înfrumusețare.

Vedeta a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele ei când vine vorba de silueta fără cusur.

,,Nu am absolut niciun motiv să mă ascund că acest corp pe care îl vedeți este cel pe care l-am primit de la natură, mai exact de la mama mea. Căci ea mi-a transmis minunatele gene care mă ajută să îmi păstrez silueta și tenul într-o formă atât de bună.

Am pus întotdeauna mare accent pe alimentație, cât mai naturală, pe odihnă. (…) Am două mese pe zi, evit carnea și dulciurile și încerc să le înlocuiesc cu legume, fructe și diverse semințe. Merg la sală, iar masajul este singurul lux pe care mi-l permit cu regularitate de mai bine de opt ani!”, a precizat aceasta.

Dincolo de provocările vieții de familie, Anca Serea are o căsnicie frumoasă alături de Adrian Sînă, care își răsfață soția ori de câte ori are ocazia. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România.

Anca Serea nu a pozat nud, dar își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare. Celebra prezentatoare se mândrește cu o siluetă perfectă și arată spectaculos. Vedeta se bucură de aprecierea publicului, având parte de împliniri și în plan personal.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`