Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anca Serea a ajuns la spital cu unul dintre copii! Și-a petrecut toată noaptea la camera de gardă:” Din păcate…”
Anca Serea a ajuns la spital cu unul dintre copii! Și-a petrecut toată noaptea la camera de gardă:” Din păcate...”

Anca Serea a ajuns la spital cu unul dintre copii! Și-a petrecut toată noaptea la camera de gardă:” Din păcate…”

17 mart. 2024, 17:00,
în Cancan ultimă oră

Probleme de sănătate în familia Ancăi Serea! Soția lui Adi Sînă a mers de urgență la spital cu unul dintre copii, după ce starea lui s-a agravat. Vedeta a mai trecut prin astfel de probleme și în ultima perioadă. Iată cum se simte acum copilul ei, după o noapte întreagă petrecută la camera de gardă.

Anca Serea își dedică majoritatea timpului copiilor ei, cu atât mai mult în zilele în care au nevoie de ajutor.

Soția lui Adi Sînă este nedezlipită de micuții ei și împărtășește cu fanii toate activitățile pe care le fac, chiar și când veștile nu sunt cele mai bune. Acest lucru s-a întâmplat și ieri, când și-a dus copilul la spital.

Anca Serea și-a dus copilul la spital de urgență

A fost o noapte de coșmar pentru Anca Serea, căci majoritatea timpului l-a petrecut pe patul de spital, alături de unul dintre copii.

Soția lui Adi Sînă a luat decizia de a merge la medic după ce starea de sănătate a copilului ei s-a agravat și a considerat că are nevoie de mi mult ajutor decât poate primi acasă.

În urmă cu o zi, vedeta a mărturisit că unul dintre băieții se suferă de rujeolă, iar acum problemele de sănătate s-au extins.

Din fericire, Anca Serea este o mamă eroină, are multă experiență și știe exact cum să reacționeze în astfel de situații, fără să intre în panică. Din acest motiv, rezolvă toate problemele, fără prea multe bătăi de cap.

Soția lui Adi Sînă a fost bolnavă

În urmă cu aproape o săptămână, probleme de sănătate au apărut și în cazul Ancăi Serea.

Soția lui Adi Sînă s-a confruntat cu stări grave din cauza unei viroze, pe care nu a reușit să o trateze timp de două săptămâni. Anca Serea a precizat că aceste probleme de sănătate vin după ce și copiii ei s-au îmbolnăvit.

”Bună dimineața! Cam așa se prezintă situația, trag de mine de două săptămâni și… după ce copiii au avut: pneumonie, rujeolă, gripa A, B și lista poate continua!”, a scris Anca Serea pe Instagram.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`