Prima pagină » Actualitate » Anca Serea a ajuns de urgență la spital! Vedeta a trecut prin clipe de coșmar: „Am avut o noapte de pomină!“

Anca Serea a ajuns de urgență la spital! Vedeta a trecut prin clipe de coșmar: „Am avut o noapte de pomină!“

06 mart. 2024, 13:14,
în Actualitate

Anca Serea a ajuns de urgență la spital. Vedeta a trecut prin clipe grele după ce trei dintre cei șase copii ai ei au avut nevoie de îngrijiri medicale. În primă fază, Anca și soțul ei, Adi Sînă, au mers clinică privată din Capitală, după care au ajuns și la un spital de stat.

Anca Serea, de urgență la spital

Anca Serea și soțul ei, Adi Sînă, au fost obligați să plece în toiul nopții la o clinică privată din București, după ce trei dintre cei șase copii ai lor au acuzat stări de rău. Printre cei trei copii s-a numărat și cea mai mică, Leah. Aceștia au fost testați și cu un test rapid de gripă.

După , Anca Serea, împreună cu soțul ei și cu cei trei copii au ajuns și la un spital de stat. Vedeta s-a ferit să dea foarte multe detalii. Aceasta s-a mărginit să spună doar că veștile nu sunt deloc bune. Nu se știe încă de ce suferă cei trei copii.

„La spital cu Ava, Leah și Moise! Din păcate, veștile nu sunt bune…”, a fost mesajul transmis de Anca Serea pe Instagram.

Ulterior, Anca a povestit ce s-a întâmplat.

„Am avut o noapte de pomină. Eu nu prea-s adepta mersului la doctor foarte des, însă inima îmi spunea că ceva nu este în regulă cu Ava. O tuse urâțica și faptul că am găsit-o cu tricoul foarte, foarte ud m-au determinat să mergem la un consult de rutină. Copiii noștri au fost bolnăviori de ceva vreme, dar fără febră, doar puțini apatici. Au mers la școală, au fost testați. N-a ieșit nimic surprinzător în urma testelor. Dar aseară întâmplarea face ca înainte de culcare, pe la ora 20:00, am simțit că Ava nu e ok”, a povestit vedeta, pe Instagram.

Anca Serea a aflat că Leah este sănătos, dar că Ava și Moise au mai multe probleme de sănătate. Ava a primit două diagnostice din partea medicilor, iar Moise a fost testat pozitiv cu gripă.

Cum s-au descurcat când au ajuns înpragul vivorțului

Anca Serea și Adi Sînă se înâeleg foarte bine acum, chiar dacă au trecut și prin momente mai puțin fericite.

„Suntem foarte norocoși în primul rând. Lucrăm și muncim foarte mult în direcția asta, să nu ne plictisim, să avem grijă unul de altul, să prioritizăm anumite acțiuni din viața noastră. Avem o familie foarte frumoasă și suntem binecuvântați cu acești copii și ar fi păcat să nu muncim și să construim în fiecare zi, pentru ca noi să fim bine.

Încă mai există pasiune între mine și Adi, că altfel cred că era grav. Nu cred că există o rețetă general valabilă, dar cred în înțelegere și toleranță din partea ambilor. Eu am devenit un partener foarte relaxat, deși la început eram foarte înverșunată. Acum sunt foarte liniștită și am muncit foarte mult în direcția asta, să fiu eu bine cu mine și contează imens când unul dintre parteneri e echilibrat, pentru că cumva îi transmite starea și celuilalt”, a spus Anca Serea.

Cei doi au avut și momente când s-a pus chiar problema divorțului.

„A existat un moment când am vrut să divorțez. A fost un moment real, dar nu a fost un motiv întemeiat. Ne-am dat seama, după îndelungi discuții, că avem foarte multe motive să mergem mai departe și, dacă nu s-a întâmplat atunci, înseamnă că nu a fost nimic serios și nimic grav”, a explciat Anca Serea, care a ajuns de urgență la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *