Prima pagină » Cancan » Anca Pandrea refuză să mai iasă din casă. Prietenii acesteia sunt extrem de îngrijorați

Anca Pandrea refuză să mai iasă din casă. Prietenii acesteia sunt extrem de îngrijorați

07 feb. 2022, 11:00,
în Cancan

Anca Pandrea refuză să mai iasă din casă în această perioadă de teama că ar putea răci. Actrița caută să fie extrem de atentă la starea ei de sănătate și ascultă cu mare atenție sfatul medicilor. În urmă cu câteva săptămâni, artista a avut o gripă care i-a dat mari bătăi de cap.

“Eu am insuficiență pulmonară și nu am voie să ies din casă dacă este foarte frig afară sau dacă este foarte cald. Îmi face rău. În urmă cu câteva săptămâni am răcit zdravăn, am făcut gripă, doar pentru că am mai ieșit și eu prin curte cu cățelul. Nu am fost cuminte. Nu mai ies deloc dacă este frig, stau în casă și mai vin prietenele în vizită, îmi mai aduc ce am nevoie, îmi fac cumpărăturile. Dacă este mai călduț, ies puțin în curte. Sunt foarte atentă să nu mai răcesc pentru că nu am voie”, a declarat Anca Pandrea pentru CIAO.RO.

Anca Pandrea își dorește nespus să ajungă la expoziția  „Coregrafia Artistului”

Îndrăgita actriță își dorește nespus să ajungă la expoziția „Coregrafia Artistului” pentru a vedea un tablou pictat de un tânăr artist. Este vorba despre un tablou cu ea și Iurie Darie.

Evenimentul are loc la Teatrul Național “I.L. Caragiale” din București și are un scop caritabil.

“Domnul Traian Tuckman a pictat un tablou absolut superb cu mine și cu Iura. Prietena mea, Ingrid, mi-a trimis poza cu el. Se află la Teatrul Național “I.L. Caragiale”, unde începând cu 18 ianuarie în Foaierul Media (aripa Intercontinental) are loc „Coregrafia Artistului”, expoziție de artă plastică cu scop caritabil. Expoziția vă rămâne deschisă până pe 10 februarie, îmi doresc tare mult să ajung și eu să o văd, însă asta doar dacă se mai încălzește vremea”, a mai spus îndrăgita actriță.

Cine este Anca Pandrea

Anca Pandrea s-a născut pe 16.02.1946, în Făgăraș. După facultate a fost repartizată la Satu Mare, unde nu a vrut să meargă, însă în cele din urmă a ajuns la Satu Mare, unde a avut parte de cei mai frumoși ani ai săi. A jucat la Teatrul de Comedie din București, unde i-a avut că parteneri pe Iurie Darie, Stela Popescu, Dem Rădulescu și alții.

Împreună cu actorul Iurie Darie a înființat un teatru particular, intitulat “Incomod”, cu care au jucat cu succes comedia “Patru pe o canapea și valetul” de Marc Camoletti, în multe localități din țară și peste hotare în Germania, Canada și SUA. A jucat în numeroase filme printre care “Peripețiile unui om de afaceri”. A fost căsătorită cu actorul Iurie Darie.
Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *