Prima pagină » Cancan » Anca Pandrea dezvăluie ce probleme are pe timp de pandemie. Iată cum reușește să supraviețuiască

Anca Pandrea dezvăluie ce probleme are pe timp de pandemie. Iată cum reușește să supraviețuiască

21 oct. 2020, 10:29,
în Cancan

De curând, Anca Pandrea a dezvăluit cu ce probleme se confruntă pe timp de pandemie, mai ales din cauza problemelor de sănătate. Acum, fosta actriță este nevoită să își împartă timpul cu singurul suflet care îi este alături, patrupedul său.

Anca Pandrea trăiește de ceva timp în Capitală împreună cu patrupedul său. Aceasta a rămas văduvă din păcate, după ce regretatul Iurie Darie s-a stins din viață. Acum, Anca a mărturisit cum reușește să supraviețuiască în aceste momente dificile. Actrița se află la o vârstă înaintată și se confruntă și cu anumite probleme de sănătate.

Anca Pandrea a spus ce probleme are în pandemie

Actrița aflată la 74 de ani este una dintre femeile rămase singure pe timpul pandemiei. Deoarece soțul ei a murit, aceasta nu mai are pe nimeni care să îi stea alături în casa din Capitală. Din fericire, Anca are un cățel cu care își petrece timpul, dar și curtea pe care o îngrijește în fiecare zi.

Recent, actrița a dezvăluit cum se mai simte și cât de mult a afectat-o pandemia de coronavirus. Anca Pandrea a mărturisit că încă ține legătura cu prietenii, iar aceștia o ajută mereu când are nevoie. Chiar dacă nu se poate vedea cu ei, comunică foarte des prin telefon.

E bine când ai prieteni care vin să te ajute cu câte ceva. În rest, am ieşit după strictul necesar. Mulţi mă sunau şi mă întrebau dacă am nevoie de ajutor. Cât a fost stare de urgenţă, veneau cu pachete şi mi le puneau pe masă în curte şi plecau. Să fiu cinstită, îmi e frică, pentru că am insuficienţă cardiacă pulmonară şi respiratorie şi multe alte probleme. Şi încerc cât pot să mă păzesc. Dacă eram mai tânără, eram la Vama Veche sau în Costineşti. Am ieşit cu căţelul, am mai făcut cumpărăturile. Mergeam în fiecare zi cu căţelul cam jumate de oră sau o oră”, a povestit Anca Pandrea pentru click.ro.

Când este stresată, simte că o protejează Iura

Îndrăgita actriță a fost întrebată și dacă îl mai visează pe regretatul Iurie Darie, deoarece acesta a fost bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult. Anca a mărturisit însă că se simte protejată în momentele grele, chiar dacă nu l-a mai întâlnit în vis.

Iura nu vine în vis, simt aşa, ca o adiere. Pot să spun că atunci când sunt stresată, mă simt protejată. Şi mai simt o umbră care trece prin apropiere şi când mă uit, nu e nimeni. Acum câteva zile, mă simţeam rău şi am simţit ca o mângâiere. Parcă a trecut o mână de bioenergetician şi mi-am revenit”, a mai spus Anca Pandrea.

Anca Pandrea și Iurie Darie s-au iubit 27 de ani

Iurie Darie şi Anca Pandrea au trăit 27 de ani frumoşi, însă nu au apucat să treacă pe la Starea Civilă şi nici să aibă copii. Anca Pandrea şi-ar fi dorit să aibă un copil cu Iura şi acesta rămâne cel mai mare regret al actriţei. Povestea de dragoste dintre cei doi actori a debutat oarecum straniu. Anca era prietenă cu Consuela, prima soţie a lui Iura care a murit tânără din cauza unei boli incurabile. Apoi Anca i-a promis că va avea grijă de el şi a încercat chiar să îl cupleze cu o profesoară de franceză. Iurie Darie a avut din mariajul cu Consuela un fiu, pe regretatul regizor Alexandru Darie (59 de ani).

În noaptea de 8 spre 9 noiembrie 2012, după o lungă suferinţă, Iurie Darie s-a stins din viaţă acasă, chiar sub privirile Ancăi Pandrea. Sfâşiată de durere, iubita actorului i-a îmbrăţişat trupul neînsufleţit până dimineaţa, când legiştii au venit să constate oficial decesul. La funeralii, actriţa a sărutat trupul lui Iurie Darie şi a plâns zile şi nopţi după ce a rămas singură. A trecut printr-o depresie cruntă, când singurul lucru pe care şi-l dorea era să moară şi să ajungă la Iura. Atunci s-a îmbolnăvit de inimă şi de plămâni şi a ajuns la urgenţă, la un pas de moarte.

Acum, însă, fiind singură, Anca Pandrea resimte și mai greu aceste probleme generate de pandemie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *