Prima pagină » Radio » Actualitate » Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital. „Avem și zile mai bune și zile mai proaste”

Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital. „Avem și zile mai bune și zile mai proaste”

20 oct. 2023, 12:27,
în Radio

Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital, după o vizită la medicul de familie pentru o rețetă și un consult la plămâni. Văduva regretatului Iurie Darie se confruntă de mai multă vreme cu probleme de sănătate. Cu toate acestea, Anca Pandrea susține că acum se simte mult mai bine, chiar dacă are și momente neplăcute.

Anca Pandrea și regretatul actor Iurie Darie au format timp de 25 de ani un cuplu solid și frumos. Însă, iubirea lor a fost frântă de moartea artistului, în urmă cu zece ani. În prezent, Anca Pandrea încă îi duce dorul lui Iura, însă trebuie să facă față și problemelor de sănătate, care nu prea îi dau pace.

Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital

În ciuda provocărilor de sănătate cu care s-a confruntat, Anca Pandrea a continuat să strălucească și să împărtășească bucuria artei cu publicul său. Cu o carieră îndelungată și memorabilă, Anca Pandrea a reprezentat un pilon al scenei artistice din România.

În vârstă de 77 de ani, Anca Pandrea, celebra actriță din serialul „Numai iubirea”, a avut recent parte de câteva probleme de sănătate care au necesitat o vizită la medic. Astfel, ea s-a prezentat la medicul de familie pentru un control de rutină, însă a fost nevoită să meargă la spital mai apoi. Fosta parteneră a lui Iurie Darie a explicat că a mers la cabinetul medicului de familie pentru a obține o rețetă compensată și pentru a fi consultată cu privire la starea sa pulmonară.

„Am fost la doctorița mea, la cabinet, să îmi iau o rețetă compensată și să mă consulte la plămâni. Am fost cu o prietenă, a fost cu mine. Îmi e tare dragă de ea. Eu zic că acum sunt și bine. M-am gândit să le dau un șut la probleme și să scap de ele. Ca tot omul avem și zile mai bune și zile mai proaste ce să facem?

Am ajuns să mă duc și la oftalmolog la Monica Pop, am sunat-o, am un glaucom la ochiul stâng, dar mi-a dat tratament în trecut și acum sunt mult mai bine, merg doar pentru verificare. Am făcut tot tratamentul pe care mi l-a dat doamna doctor și acum te văd imediat”, a declarat Anca Pandrea!

Starea ei s-a îmbunătățit

De asemenea, actrița a dezvăluit că a efectuat și o vizită la oftalmologul Monica Pop, unde a fost diagnosticată cu glaucom la ochiul stâng în trecut. Cu toate acestea, datorită tratamentului primit anterior, starea sa s-a îmbunătățit semnificativ, iar acum merge pentru o verificare de rutină. Anca Pandrea a exprimat încrederea sa în tratamentul oferit de medicul oftalmolog.

„Mie dor foarte tare de Iura și de măicuța mea, Georgeta. Enorm, pot spune! Sâmbătă la Teatru Odeon o să fie un vernisaj cu caricaturile marilor actori celebri unde o să fiu și eu pentru că acolo o să fie și Iura”, a mai declarat Anca Pandrea.

Pe lângă discuția despre problemele de sănătate, Anca Pandrea a evocat și amintirile legate de regretatul actor Iurie Darie, cu care a avut o relație timp de 25 de ani. Acesta a trecut în neființă acum zece ani, iar actrița a mărturisit că își amintește cu durere și afecțiune de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`