Prima pagină » Cancan » Anca Neacșu a ajuns la divorț după 10 ani de căsnicie. Ce spune artista despre problemele din viața privată

Anca Neacșu a ajuns la divorț după 10 ani de căsnicie. Ce spune artista despre problemele din viața privată

16 mai 2022, 08:31,
în Cancan

Anca Neacșu, fosta membră a trupei A.S.I.A, a ajuns la divorț după 10 ani de căsnicie. Frumoasa artistă a surprins recent publicul cu vestea că se desparte de soțul ei turc după un mariaj frumos, dar plin de provocări. În ultima vreme, Anca Neacșu a lipsit din lumina reflectoarelor și s-a afișat tot mai rar la evenimentele mondene. Cântăreața s-a întors recent în România și este pregătită să revină în muzică.

Dincolo de cariera artistică de succes, vedeta a fost mereu discretă pe plan personal. Aceasta și-a ținut familia departe de ochii curioșilor și a vorbit de puține ori despre căsnicia sa alături de Serkan Yaman. Anca Neacșu se află în plin proces de divorț de partenerul ei, spre surprinderea tuturor. Iată ce spune artista despre problemele din viața privată.

Anca Neacșu divorțează după 10 ani de căsnicie

Anca Neacșu este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Fosta membră a trupei A.S.I.A a cucerit publicul de la primele apariții pe scenă cu vocea deosebită și energia debordantă. Cântăreața a lipsit în ultimii ani din lumina reflectoarelor după ce s-a căsătorit și a plecat din țară împreună cu soțul ei. Bărbatul de origine turcă, Serkan Yaman, i-a cucerit inima frumoasei vedete, însă provocările nu au lipsit din viața lor.

Pe vremea când cei doi s-au cunoscut, Serkan Yaman era căsătorit, însă a divorțat pentru a fi împreună cu Anca Neacșu. Artista și-a întemeiat o familie cu acesta, însă după 10 ani de căsnicie a decis să divorțeze. Anca Neacșu și-a surprins fanii cu noua veste, mărturisind că mariajul ei a ajuns la final.

„Da, este adevărat. De acum înainte, fiecare pe drumul lui. Am decis amândoi că așa este mai bine. Am fost căsătoriți 10 ani. Atât am de comentat.”, a declarat cântăreața.

Anca Neacșu nu a dorit să dezvăluie care sunt motivele care au dus la despărțire, însă a precizat că va vorbi ulterior despre problemele sale din căsnicie. Cântăreața a revenit de curând în țară și se dedică în totalitate carierei sale artistice.

De provocări pe plan personal a avut parte și carismaticul prezentator Andrei Ștefănescu. Acesta a divorțat de două ori, iar din ultimul mariaj are un băiețel de care este tare mândru. Andrei Ștefănescu și fosta soție păstrează legătura de dragul copilului lor.

Ce spune artista despre fostul partener de viață

Anca Neacșu are o carieră de succes în muzică și se bucură de aprecierea publicului autohton. Fosta membră a trupei A.S.I.A a avut parte de numeroase provocări nu doar în carieră, ci și în viața privată. După o căsnicie de 10 ani, Anca Neacșu a ajuns la divorț. Vestea despărțirii de partenerul de viață i-a surprins pe mulți, însă artista nu a dorit să ofere prea multe detalii despre problemele din mariaj.

„Culpa este comună. Asta e, a durat 10 ani. Nu aș fi vrut să se afle încă, aș fi preferat să anunț eu despărțirea. Trebuie să mă liniștesc puțin, acum sunt chiar pe punctul să plec într-un weekend lung, cu concerte, în Moldova. Când voi reveni, după ce mă voi liniști, voi explica ce s-a întâmplat.”, a precizat artista.

Anca Neacșu a mărturisit că relația cu fostul soț a fost de la început una plină de provocări, având în vedere faptul că bărbatul era căsătorit pe vremea când s-au cunoscut și avea un copil cu fosta soție. Vedeta a dezvăluit cum l-a cunoscut pe partenerul ei de viață.

„Ne-am cunoscut în Turcia la o petrecere, s-a băgat în seamă cu mine, m-am lăsat greu așa în general, în viața. A urmat să ne scriem mesaje, e-mailuri, pentru că eram la distanță. A urmat un an de pauză, dar am reluat, a venit în România cu inelul. Eu nu eram de acord, nu m-am gândit. El era însurat, mi-a zis după vreo săptămână, are un copil. Omul chiar era nefericit. Eu îmi începusem cariera solo, eram bine”, a declarat artista.

După un mariaj de 10 ani, frumoasa cântăreață Anca Neacșu divorțează de soțul ei, Serkan Yaman. Aceasta i-a surprins pe fani cu vestea despărțirii de partenerul ei, însă deocamdată nu dorește să ofere mai multe detalii despre problemele care au dus la destrămarea căsniciei sale.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *