Prima pagină » Radio » Actualitate » Anca Lungu revine ca prezentatoare pe micile ecrane. Ce emisiune va avea la Prima TV

Anca Lungu revine ca prezentatoare pe micile ecrane. Ce emisiune va avea la Prima TV

04 apr. 2023, 12:49,
în Radio

Fosta știristă de la Antena 1 Anca Lungu revine pe micile ecrane, ca prezentatoare, însă la Prima TV de această dată. De menționat că jurnalista s-a mutat în Franța, de cinci ani, loc din care va realiza și emisiunea „Viața are gust”. Totodată, Anca Lungu și-a refăcut viața după divorțul de tatăl fiicei sale, iar acum are și un fiu, împreună cu actualul soț.

Anca Lungu a devenit populară în România ca prezentatoare de știri la Antena 1. A fost căsătorită cu omul de afaceri Ștefan Lungu, cu care are o fiică, Natalia-Adriana, însă cei doi au divorțat în anul 2017. În 2018, Anca Lungu a decis să părăsească România și să se stabilească la Nisa, acolo unde trăiește o poveste de dragoste cu Harry Arampatzis, care este de origine greacă. Alături de acesta, vedeta TV are un fiu, pe nume Iorgos, în vârstă de 4 ani.

Anca Lungu revine ca prezentatoare pe micile ecrane

Fosta știristă Anca Lungu poate fi văzută din nou pe micile ecrane, aceasta fiind implicată într-un nou proiect de televiziune. Prezentatoarea le-a dat o veste bună fanilor ei de pe rețelele de socializare. Mai exact, după 5 ani de pauză în televiziune, ea revine în fața telespectatorilor în rolul de prezentatoare a emisiunii „Viața are gust” de la Prima TV. În această emisiune, ea își propune să arate publicului diverse rețete din mai multe colțuri ale lumii, însă va prezenta și povești ale unor români stabiliți în străinătate.

„Nimic nu e întâmplător în viață. Continui să cred asta cu tărie. Ei bine, astăzi, la 20 de ani distanță de la debutul meu în televiziune, vă dau o altă veste legată de viața mea profesională: după o pauză de televiziune de aproape 5 ani, revin! Revin cu un proiect la care am lucrat aproape un an: 18 episoade filmate împreună cu colegul meu @flavius.medan în restaurantele și bucătăriile restaurantelor de la Mediterană.

Sudul Franței, Grecia și Italia sunt pe harta emisiunii «Viața are gust» ce va fi difuzată duminica, de la ora 11, la @primatvoficial. Vă invit să călătoriți alături de mine, să descoperim împreună gusturi și savori, dar mai ales oameni minunați, inclusiv români care s-au stabilit înafara țării și poveștile lor care inspiră”, a transmis Anca Lungu pe Instagram.

Anca Lungu și-a refăcut viața și a devenit din nou mămică

În prezent, Anca Lungu locuiește la Nisa, acolo unde s-a mutat în urmă cu 5 ani, alături de cel care avea să-i devină soț, Harry Arampatzis. Cei doi formează o familie fericită alături de fiica Ancăi din prima căsnicie, și de băiatul născut în urmă cu 4 ani.

Anca Lungu susține că s-ar fi mutut oriunde în lume cu Harry Arampatzis. Când a decis să părăsească țara definitiv, fosta prezentatoare îl cunoștea pe partenerul său de puțină vreme. La scurt timp după ce s-au mutat, Anca Lungu a rămas însărcinată și a adus pe lume un băiețel.

Vedeta mai susține că în ceea ce-l privește pe cel de-al doilea soț nu a fost dragoste la prima vedere. Cu toate acestea, Anca Lungu și Harry Arampatzis sunt împreună de mai bine de 5 ani și sunt foarte fericiți împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`