Prima pagină » Cancan » Anca Lungu, nuntă în secret cu Harry Arampatzis, în Grecia

Anca Lungu, nuntă în secret cu Harry Arampatzis, în Grecia

12 iul. 2024, 08:50,
în Cancan

Anca Lungu a avut o nuntă, în secret, miercuri, 10 iulie, pe o plajă din Grecia. Fosta prezentatoare a Observatorului, împreună cu Harry Arampatzis, și-au unit destinele într-o ceremonie intimă, în prezența familiei și prietenilor apropiați.

Oficierea cununiei a fost realizată de Andreea Berecleanu și Constantin Stan.

Anca Lungu și Harry Arampatzis sunt împreună de aproape șapte ani și recent au devenit soț și soție. În urmă cu ceva timp, fosta prezentatoare de știri a decis să renunțe la locul de muncă și să se mute la Nisa alături de partenerul ei, cu care are un băiețel. Nunta lor a avut loc în Grecia, țara natală a lui Harry, iar petrecerea a fost organizată pe plajă.

Anca Lungu, nuntă în secret

Anca a strălucit într-o rochie de mireasă rafinată, cu un top cu bretele delicate, voal diafan și o fustă amplă care plutea grațios. Coafura sa era una simplă și naturală, în timp ce machiajul era luminos și elegant. Fosta prezentatoare de știri și soțul ei au ales un dress code unic pentru invitați: alb imaculat. Astfel, toți cei prezenți la nuntă au purtat ținute albe, creând o atmosferă armonioasă și unitară, care s-a completat perfect cu decorul festiv.

Ceremonia religioasă s-a desfășurat într-o biserică ortodoxă din Halkidiki, unde slujba a fost oficiată în limba greacă. Nașii Ancăi Lungu și ai lui Harry Arampatzis au fost Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan. Mirii au dorit să respecte și o tradiție grecească aducătoare de noroc, aceea a spargerii farfuriilor.

Andreea Berecleanu, nașa Ancăi Lungu

Deoarece nunta a fost una discretă, mirii nu au făcut niciun anunț public despre eveniment. În schimb, nașa cuplului, Andreea Berecleanu, a fost cea care a împărtășit vestea pe rețelele de socializare și a postat câteva imagini de la ceremonie și petrecere.

„Fericirea are chipul ei. Emoția are chipul lui. Anca și Harry, dragii nostri prieteni, începând de ieri, și iubiți fini. Bucuroși, plini unul de celălalt, răbdători pentru acest pas firesc, cel al căsătoriei religioase, după 7 ani de existență împreună. Le-am însoțit pașii la altar, în prezența familiei și prietenilor apropiați, apoi am dansat și ne-am distrat până în zori la o nuntă tipic grecească, pe malul mării, cu picioarele în nisip, îmbrăcați toți în alb, așa cum ne-a rugat Ancuța. Postez aceste momente intime, doar câteva, cu acordul ei și a lui Harry, pentru că știu că ați însoțit-o ca telespectatori atât în viața ei profesională, cât și personală. Noi, ca nași, le vom fi alături necondiționat în fiecare moment al vieții de familie, la fel cum am făcut-o și până acum!”, a transmis Andreea Berecleanu pe pagina ei de Facebook.

Anca Lungu a avut petrecerea de nuntă în Halkidiki, iar tortul a fost unul cu adevărat special. În timp ce majoritatea mirilor aleg un tort alb, Anca Lungu și Harry Arampatzis au preferat un tort roz, cu trei etaje, extrem de răcoritor. Acest tort a fost deosebit, fiind realizat din bucăți de pepene tăiate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *