Prima pagină » Cancan » Anca Lungu are un soț celebru. ,,Nu a fost dragoste la prima vedere…”

Anca Lungu are un soț celebru. ,,Nu a fost dragoste la prima vedere…”

15 feb. 2022, 11:27,
BZI.ro, în Cancan

Fosta prezentatoare de știri Anca Lungu are un soț celebru. Frumoasa vedetă s-a retras de câțiva ani din televiziune și a plecat din țară, spre surprinderea tuturor. După ce a trecut printr-un divorț dureros, Anca Lungu și-a găsit fericirea alături de un milionar faimos. Multă lume se întreabă cine este bărbatul care i-a cucerit inima celebrei prezentatoare.

Anca Lungu are un soț celebru și devotat familiei

Frumoasa știristă de la Antena 1, Anca Lungu, a luat în urmă cu câțiva ani o decizie surprinzătoare. Aceasta a renunțat la postul de prezentatoare și a plecat din țară împreună cu cel care i-a devenit la scurt timp soț.

Anca Lungu este căsătorită cu Harry Arampatzis, un milionar grec, care deține mai multe afaceri de succes. Cei doi au împreună un băiețel și locuiesc în Franța. Prezentatoarea mai are o fetiță din prima căsnicie cu Ștefan Lungu.

Cu toate că decizia vedetei de a pleca din țară i-a surprins pe mulți, aceasta nu regretă că s-a retras din televiziune și se bucură de familia frumoasă alături de bărbatul care i-a cucerit inima. Anca Lungu a dezvăluit cum l-a cunoscut pe soțul ei și cum a început povestea lor de dragoste.

,,Nu a fost dragoste la prima vedere, ne-am plăcut reciproc, dar a fost și o decizie rațională. În momentul respectiv, eu îmi doream să stau doar eu cu mine. Pe plan personal, eram într-o perioadă foarte grea a vieții mele, iar pe plan profesional, eram în cea mai bună perioadă a vieții mele. Am riscat și mi-am asumat și mi-am schimbat viața.”, a declarat fosta prezentatoare.

Anca Lungu a recunoscut că viața i s-a schimbat complet de când s-a mutat în Franța, însă a avut parte mereu de susținerea soțului. Cei doi sunt extrem de discreți și dornici să țină familia departe de lumina reflectoarelor.

„Harry e o persoană foarte discretă și mi-a predat și mie lecția asta, mai mult decât o știam eu. Are dreptate. Adevărata fericire merită trăită în liniște. Povestea noastră e simplă: ne-am îndrăgostit și am luat decizia de a reconstrui o familie. Nimic spectaculos, nimic neobișnuit.”, a precizat vedeta.

O altă prezentatoare din showbiz-ul autohton care are o familie superbă este Alina Pușcaș. Aceasta are o căsnicie frumoasă alături de partenerul ei de viață și a recunoscut că este răsfățată mereu de soț.

Colegul de breaslă al fostei prezentatoare Anca Lungu, celebrul Mihai Jurca, are parte de împliniri și realizări pe plan personal și profesional. Fiul celebrei Romica Jurca se bucură din plin de viață și de familia lui frumoasă.

Cu ce se ocupă fosta prezentatoare de când s-a retras din televiziune

De câțiva ani Anca Lungu s-a retras din televiziune și locuiește în Franța alături de soț și de copii. Cu toate că a renunțat la profesia de prezentatoare, aceasta nu negljează cariera. Anca Lungu este extrem de activă în mediul online și are câteva proiecte de succes. Mai mult, aceasta se implică și în afacerile soțului ei.

,,Sigur că mi-a fost greu să renunţ la televiziune. Dar a fost o schimbare de direcţie, nu simt că am abandonat ceva. Acum am un proiect pe Internet, prinţesapolonic.ro. Dar aici am câştigat foarte mult timp cu copiii mei. M-am redescoperit pe mine. Am devenit mai conştientă de lucrurile din jurul meu.”, a precizat aceasta.

Cu toate că în prezent se bucură de succes pe plan profesional, Anca Lungu a recunoscut că la început a avut parte de multe provocări, iar mutarea în Franța nu a fost tocmai ușoară.

„Acum e bine, dar începutul nu a fost ușor, deși am traversat perioada având cele mai bune condiții posibile: un partener care mă susține, doi copii superbi, o casă frumoasă într-unul dintre cele mai pitorești locuri din lume.

Am știut că viața într-o țară nouă, cu o limbă nouă și mai ales o viață nouă din punct de vedere profesional nu te plasează deloc într-o poziție confortabilă, dar toate acestea sunt în același timp oportunități imense de dezvoltare.”, a mai declarat vedeta.

Anca Lungu, fosta prezentatoare de știri, are o căsnicie frumoasă alături de soțul ei celebru. Aceasta locuiește de mai mulți ani în Franța și se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *