Prima pagină » Cultural » Anca Dumitra nu ține cont de vârstă și se bucură de viață. De ce a fost criticată frumoasa actriță după apariția sa la un eveniment monden

Anca Dumitra nu ține cont de vârstă și se bucură de viață. De ce a fost criticată frumoasa actriță după apariția sa la un eveniment monden

16 iun. 2022, 10:49, 1 ,
în Cultural

Îndrăgita actriță Anca Dumitra nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață. Vedeta este extrem de apreciată de publicul autohton și face furori de fiecare dată când apare la tv. Cunoscută de majoritatea drept Gianina din ,,Las Fierbinți”, aceasta cucerește prin carismă și energia debordantă.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Anca Dumitra este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta a încercat să fie mereu departe de scandalurile din lumea mondenă și este rezervară în declarații atunci când este întrebată despre iubitul ei. Recent, Anca Dumitra a fost protagonista unor controverse în showbiz-ul românesc. Iată de ce a fost criticată frumoasa actriță după apariția sa la un eveniment monden.

Anca Dumitra nu ține cont de vârstă și face furori la evenimentele mondene

Celebra actriță Anca Dumitra face furori de fiecare dată când apare la tv. Frumoasa vedetă cucerește publicul cu personajele pe care le interpretează și aduce zâmbetul pe chipul tuturor. La vârsta de 34 de ani, actrița are o carieră artistică de succes și se bucură din plin de celebritate.

Vedeta este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare. Cu toate că a refuzat să pozeze nud, Anca Dumitra nu ezită să își etaleze formele fără cusur în ținute provocatoare.

Artista arată spectaculos la vârsta sa și este o apariție răvășitoare la evenimentele mondene. Recent, aceasta s-a afișat într-o ținută sexy alături de iubitul ei pe care l-a ținut până acum departe de ochii curioșilor.

Anca Dumitra a recunoscut că a avut parte de multe provocări pe plan profesional, însă celebritatea nu a schimbat-o. Mai mult, aceasta este motivată să fie mereu la înălțime și să cucerească publicul autohton.

,,Nu mi-am luat-o în cap, ştiu foarte bine că e o profesie care nu se face chiar aşa de uşor, poţi acum să ai impresia că ai totul şi mâine să nu mai ai nimic, dar nu neapărat pentru că ar lucra cineva împotriva ta.

Ştiu că până acum mi-a mers foarte bine, dar nimeni nu-ţi asigură o continuitate. Chiar dacă acum faci un rol foarte bine, nu ai siguranţa că mâine eşti sunat să mai faci încă trei. Ce ştiu este că trebuie să fiu pregătită în orice moment şi îmi place să fac bine ceea ce fac, fac cu responsabilitate, nu-mi bat joc de munca mea, pentru că dincolo de munca pe care o fac eu sunt oameni care privesc şi vreau să se bucure, să înţeleagă că e o muncă pe care o facem cu mult profesionalism şi cu multă bucurie.”, a declarat Anca Dumitra.

O altă artistă din România care face furori de fiecare dată când apare pe scenă este Delia Matache. Îndrăgita cântăreață nu ezită să își surprindă fanii cu ipostaze îndrăznețe. Și frumoasa Eva Zaharescu face furori pe Instagram cu fotografii provocatoare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

De ce a fost criticată frumoasa actriță

Recent, Anca Dumitra s-a afișat la un eveniment monden alături de iubitul ei. Actrița s-a ferit până acum să se afișeze împreună cu acesta în spațiul public, însă de această dată a dorit ca bărbatul care i-a cucerit inima să apară în lumina reflectoarelor.

Frumoasa vedetă se iubește de câțiva ani cu Manfred Spendier, un prosper om de afaceri. Iubitul actriței, în vârstă de 45 de ani, își dorește să fie cât mai departe de scandalurile din lumea mondenă și apare destul de rar în spațiul public. Reacția unora a fost surprinzătoare pentru Anca Dumitra, care a avut parte de unele remarci negative.

Actrița a fost criticată de internauți, având în vedere diferența de vârstă dintre aceasta și iubitul ei. Vedeta însă nu ține cont de replicile dure ale celor din jur și se declară o femeie fericită alături de partenerul ei de viață.

Extrem de discretă, Anca Dumitra nu a dorit să ofere prea multe detalii despre planul amoros. Cu toate acestea, actrița a oferit câteva detalii despre viața de cuplu.

,,Suntem de ceva timp împreună. Eu sunt destul de discretă și totuși surprinzătoare. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult.”, a mărturisit vedeta tv.

La vârsta de 34 de ani, Anca Dumitra are o carieră de succes, iar în viața privată radiază de fericire alături de iubitul ei pe care îl ține cât mai departe de lumina reflectoarelor. Actrița se bucură din plin de viață și de apreciererea publicului autohton.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *