Prima pagină » Cultural » Anca Dumitra atrage privirile tuturor pe Instagram. Frumoasa actriță se va căsători anul viitor

Anca Dumitra atrage privirile tuturor pe Instagram. Frumoasa actriță se va căsători anul viitor

30 nov. 2022, 09:26,
în Cultural

Anca Dumitra atrage privirile tuturor pe Instagram. Actrița se mândrește cu o siluetă fără cusur și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta are o carieră de succes, iar pe plan personal radiază de fericire alături de bărbatul care i-a cucerit inima. Anca Dumitra are planuri mărețe și se declară o femeie împlinită. Frumoasa actriță se va căsători anul viitor.

Anca Dumitra atrage privirile tuturor pe Instagram

Anca Dumitra este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Artista are o carieră de succes și cucerește publicul cu personajele savuroase pe care le interpretează. Vedeta face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene, iar pe rețelele de socializare are un număr impresionant de urmăritori. Anca Dumitra este cunoscută de public drept Geanina din serialul ,,Las Fierbinți” și aduce zâmbetul pe chipul tuturor cu glumele sale savuroase și energia debordantă.

Dincolo de lumina reflectoarelor, actrița este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta trăiește de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste alături de logodnicul ei, Manfred Spendier, un prosper om de afaceri. Artista vorbește de puține ori despre bărbatul care i-a cucerit inima, dorind să își țină planul personal departe de ochii curioșilor.

,,Este un tip foarte deștept și discret. Amândurora le place să fie în oglindă la capitolul discreție. Este austriac, dar este stabilit în România. Înainte să o cunoască pe Anca, știa cine este, normal. Probabil că o văzuse la televizor. Nu face parte din cercul artistic, aș putea spune că domeniul în care el activează este chiar opus: agricultură. Sunt împreună de ceva vreme.”, au declarat prietenii cuplului.

Pe Instagram, Anca Dumitra își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze sexy, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Vedeta se bucură din plin de celebritate și radiază de fericire alături de iubitul ei. O altă actriță celebră care nu ține cont de vârstă și arată spectaculos este Anca Țurcașiu. Vedeta se mândrește cu un corp fărăr cusur și atrage multe priviri de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Ce spune frumoasa actriță despre logodnicul ei

Anca Dumitra a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Manfred Spendier. Cei doi trăiesc de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste și au planuri de căsătorie pentru anul viitor. Actrița a vorbit de puține ori despre bărbatul care i-a cucerit inima, dorind să păstreze discreția. Cu toate acestea, artista a dezvăluit recent că la anul va ajunge în fața altarului și a oferit câteva detalii inedite din viața de cuplu.

„Îmi doresc o nuntă ca în povești! Îmi doresc o petrecere frumoasă. (…) Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, a declarat Anca Dumitra.

Anca Dumitra se află într-o formă fizică de invidiat și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze sexy. Actrița are o carieră de succes, iar în viața privată radiază de fericire alături de logodnicul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *