Prima pagină » Cancan » Anca Dumitra a publicat primele imagini cu copilul. Actrița și soțul ei sunt foarte discreți cu viața privată

Anca Dumitra a publicat primele imagini cu copilul. Actrița și soțul ei sunt foarte discreți cu viața privată

01 oct. 2024, 10:44,
Radu Vasiluță în Cancan

Actrița Anca Dumitra a publicat primele imagini cu copilul ei și al lui Manfred Spendier, care s-a născut pe 18 septembrie. Frumoasa Gianina din Las Fierbinți și soțul ei au devenit părinți pentru prima dată. Anca Dumitra, care a făcut nunta anul trecut, dăduse vestea despre sarcină în primăvară.

Anca Dumitra trăiește în prezent cele mai frumoase clipe din viața ei, după ce a devenit mamă, pentru prima dată, în urmă cu două săptămâni. În vârstă de 37 de ani, actrița celebră pentru interpretarea personajului Geanina din „Las Fierbinți” a adus pe lume un băiețel pe 18 septembrie, potrivit Unica.

Anca Dumitra, primele imagini cu copilul

Vedeta de la Pro TV a anunțat în primăvară că așteaptă primul ei copil. Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier, au fost până acum extrem de discreți cu viața personală. Astfel, abia după naștere s-a aflat sexul bebelușului și numele acestuia. Recent, actrița a publicat pe contul de socializare primele fotografii cu băiatul.

La doar câteva zile după ce fiul ei a venit pe lume, Anca Dumitra a declarat că trăiește momente cu adevărat compleșitoare, minunate și foarte emoționante în calitate de proaspătă mămică.

„E foarte frumos, foarte emoționant. Sunt un pic copleșită de emoții, dar totul este bine, a decurs foarte bine. Sunt cea mai fericită, am un băiețel de nota 10. Am născut prin cezariană. Eu îmi doream natural, dar în ultimele zile situația se poate schimba, însă a fost totul foarte bine, copilul e bine, eu sunt bine. Am ajuns acasă de câteva zile. Încercăm să ne obișnuim, să ne facem un program. Vedem cum evoluăm, suntem în plină acomodare, în plină învățare”, a spus Anca Dumitra, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Băiețelul Ancăi Dumitra și al lui Manfred Spendier a primit numele Levi Nicolas.

„Îl cheamă Levi Nicolas. Ieri mi-a și zâmbit. Eu nu credeam că poți să fii așa îndrăgostit și să iubești în felul ăsta. Toate mămicile, toți părinții știu, dar experimentez deja întreaga poveste și este minunată. Sunt binecuvântată”, a mai spus Gianina din Las Fierbinți.

Cununia religioasă și nunta au avut loc în primăvara lui 2023

Anca Dumitra și partenerul ei, Manfred Spendier (43 de ani) sunt împreună de câțiva ani, însă și-au făcut publică relația abia în 2022. Căsătoria civilă a avut loc la finalul anului 2022, iar în primăvara lui 2023 a avut loc cununia religioasă și nunta.

„Știți cum câștigă iubirea? În cel mai neașteptat mod – dându-se bătută, cedând. Pentru că cine iubește lasă de la el. Și atunci când Manferd i-a dat inelul Ancăi, știți ce i-a dat? Încrederea i-a dat-o. Și până la moarte, nimic mai puțin, Anca va purta pe deget un inel care nu e al ei”, a spus părintele Nicolae Dima în timpul cununiei religioase a Ancăi Dumitra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`