Prima pagină » Cancan » Anca Dinicu și Mihai Bendeac au o relație apropiată. Cum a ajutat-o actorul în carieră 

Anca Dinicu și Mihai Bendeac au o relație apropiată. Cum a ajutat-o actorul în carieră 

22 oct. 2021, 12:13,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgiți de public pentru energia debordantă și umorul caracteristic, Anca Dinicu și Mihai Bendeac au o relație apropiată. Atunci când apar pe scenă, cei doi actori îi încântă pe admiratori cu glumele savuroase și aparițiile surprinzătoare. După mai multe zvonuri apărute în presă, fanii se întreabă cum a ajutat-o actorul în carieră pe frumoasa lui colegă, Anca Dinicu. 

Anca Dinicu și Mihai Bendeac au o relație apropiată

Celebrii actori apar tot mai des împreună pe scenă și relația dintre ei pare să fie una extrem de apropiată. Anca Dinicu și Mihai Bendeac au jucat împreună atât la teatru, cât și în serialul „În puii mei.”, iar rolurile interpretate de aceștia au atras admirația publicului.

Frumoasa actriță recunoaște că traseul ei profesional a fost palpitant, cu experiențe care i-au schimbat viața. Aceasta a mărturisit într-un interviu că la începutul carierei sale a jucat în mai multe piese de teatru, seriale de televiziune și emisiuni. 

De asemenea, întâlnirea cu marii actori ai teatrului românesc au contribuit la dezvoltarea ei personală și profesională. Anca Dinicu a povestit într-un interviu cum a fost întâlnirea cu marea actriță Stela Popescu alături de care a jucat:

„Eram mult prea mică să conștientizez cu cine am onoarea să fac schimb de replici.

Eu eram nepoata și mă ținea pe genunchi. O fire blândă, o voce caldă și înțelegătoare. Vibra bunătate, prima mea tentativă de a transpune adevăruri a funcționat datorită ei. Și întâlnirile cu Adriana Trandafir, Carmen Tănase și Anca Sigartău au contribuit la formarea mea profesională, la consolidarea personalității artistice și, ce este mai important, la stabilirea unor contacte umane prețioase ”, a declarat Anca Dinicu. 

Anca Dinicu recunoaște cu sinceritate că Mihai Bendeac este unul din actorii care au ajutat-o enorm să evolueze pe plan profesional. Cei doi sunt în prezent nu doar colegi de breaslă, ci și buni prieteni.

Îndrăgiții actori au apărut frecvent împreună la tv, iar replicile lor sunt savuroase și pline de umor.

Mai mult decât atât, în cadrul emisiunii „iUmor” unde este jurat și Mihai Bendeac, Anca Dinicu a venit cu un roast la adresa colegilor ei și a mai multor vedete, interpretând-o pe Gina Felea. Replicile acesteia au stârnit hohote de râs, iar la final Mihai Bendeac a sărutat-o pe frumoasa actriță.

Cum a ajutat-o Mihai Bendeac în carieră 

Anca Dinicu este recunoscătoare colegului ei de breaslă pentru ajutorul primit de-a lungul timpului. Actrița mărturisește că Mihai Bendeac a fost cel care i-a propus să joace în serialul „Băieți de oraș”, unde a interpretat-o pe Gina Felea, personaj creat chiar de juratul „iUmor.”

Frumoasa vedetă mărturisește într-un interviu cât de surprinsă a fost atunci când Mihai Bendeac i-a propus rolul care avea să-i aducă celebritatea și admirația publicului:

„Am primit propunerea în timpul unei ședințe de redacție. În cadrul emisiunii mi s-a oferit posibilitatea de a interpreta mai multe tipologii de personaje, iar acest lucru pentru mine a constituit o miză foarte puternică. În ceea ce privește rolul de prezentatoare, cred că m-a ghidat o inconștiență pe care acum pot să o numesc intuiție. Era ceva total nou pentru mine și extrem de provocator. Pentru că am încredere în Mihai Bendeac, m-am aventurat și am zis că trebuie să fac și asta”, a mărturisit actrița.

Extrem de iubită de public, actrița a fost invitată recent la emisiunea lui Cătălin Măruță, iar declarațiile celor doi după emisiune au stârnit un val de reacții. Aceasta a postat pe o rețea de socializare un mesaj în care mărturisește cu umor că este mândră că a participat la emisiunea celebrului prezentator:

„Cred că e musai să pun aici că am fost la Cătălin Măruță, nu de alta dar nu știi niciodată când pică Instagramul sau te lasă memoria… pentru nepoți pun, ca să vadă și ei că m-am plimbat pe la televiziuni. Vă pup și mulțumesc pentru mesaje. Radu Ciucă pentru tine am venit de fapt”, a scris Anca Dinicu.

După această postare, reacția prezentatorului nu a întârziat să apară. Tot cu umor, Cătălin Măruță a postat un comentariu la adresa Ancăi Dinicu:

„Ți-ai stricat și tu imaginea! Ce actriță minunată erai, până să apari la emisiunea asta…”, a declarat prezentatorul.

Anca Dinicu și Mihai Bendeac au o relație apropiată, actorul ajutând-o în carieră pe frumoasa lui colegă de breaslă. Dincolo de prietenia care îi leagă de câțiva ani, cei doi au numeroase proiecte împreună, se susțin reciproc, iar aparițiile lor la tv sunt memorabile. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024