Prima pagină » Cancan » Anca Dinicu s-a fotografiat pe plajă, însărcinată cu primul copil: „Spuneți că m-am îngrășat…”

Anca Dinicu s-a fotografiat pe plajă, însărcinată cu primul copil: „Spuneți că m-am îngrășat…”

29 aug. 2024, 14:58,
în Cancan

Zilele trecute, Anca Dinicu s-a fotografiat pe plajă, însărcinată cu primul copil, provocându-și fanii la un exercițiu de imaginație. Actrița, care este cu 4 ani mai în vârstă decât partenerul ei, a anunțat că așteaptă un copil la începutul verii. La cum arată în imaginile postate, Anca Dinicu va naște cel mai probabil spre sfârșitul anului.

Actrița a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare mai multe imagini inedite. Anca Dinicu a luat pe toată lumea prin surprindere la începutul lunii iunie cu anunțul că este însărcinată cu primul copil, dezvăluind și cine este partenerul ei.

De Ziua Copilului a dat vestea sarcinii

„De Ziua Copilului vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul asta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată. Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie. La mulți ani!”, a scris actrița pe rețelele de socializare.

După anunțul postat pe rețelele de socializare, actrița a dezvăluit și un video inedit în care i se poate vedea burtica de gravidă. Cu această ocazie, actrița în vârstă de 34 de ani a dezvăluit că partenerul ei este fostul jucător de baschet Georgian Păun. Sportivul, originar din Calafat, a decis să se retragă după decesul idolului său, Kobe Bryant.

Anca Dinicu s-a fotografiat pe plajă, însărcinată cu primul copil

Anca Dinicu și-a petrecut zilele trecute la malul mării și a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare mai multe imagini în care și-a pus în evidență burtica de gravidă.

„Dacă nu scriu nimic nu e bine, dacă zic «unde-s doi puterea crește» e lame, dacă scriu ceva în engleză vă prindeți că e copy/paste, pun o melodie să pară muncită postarea și voi să-mi lăsați comentarii în care spuneți că m-am îngrășat. #flowerduet #umflata #aiesitburicu”, a scris cu umor actrița.

Fanii au apreciat în număr impresionant postarea actriței, unii comentând cu umor la cele scrise de ea.

„Nu te-ai îngrășat, te-ai înmulțit”. „Nu te-ai îngrășat, dospești, frumusețe!!”, „Cum ar zice Roby Roberto, presupun: «L-ai mâncat pe ăla micu»?”, „Haaai mă că nu te-ai îngrășat deloooc, arăți ca întotdeauna!!! Pup și te îmbrățișez (dacă reușesc)”, „Grasuțo, pozele acestea îți vor fi tare dragi mai târziu”, sunt câteva dintre comentariile amuzante.

Actrița în vârstă de 34 de ani a fost invitată în cadrul podcastului „Aproximativ discuții cu Gojira” și a fost întrebată dacă are planuri de a organiza o petrecere pentru a dezvăluit sexul copilului pe care îl așteaptă.

„Nu (n.r. – nu organizează o petrecere). Îți zic direct acum, e băiețel! Nu am mai zis”, a spus Anca Dinicu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *