Prima pagină » Actualitate » Anca Dinicu, poză după modelul Demi Moore! Poză de senzație cu actrița – GALERIE FOTO

Anca Dinicu, poză după modelul Demi Moore! Poză de senzație cu actrița – GALERIE FOTO

28 oct. 2024, 08:38,
în Actualitate

Anca Dinicu a făcut o poză după modelul Demi Moore. Actrița din îndrăgitului serial „Scara B” de la Pro TV a reușit din nou să atragă atenția fanilor săi, de data aceasta printr-o postare emoționantă pe rețelele de socializare.

Anca Dinicu, poză după modelul Demi Moore!

Anca Dinicu, în vârstă de 34 de ani, este cu sarcina în ultimul trimestru și a postat pe rețelele sociale o imagine plină de eleganță și frumusețe, amintind de celebra fotografie a lui Demi Moore, cu o mică diferență. Anca Dinicu a ales să nu pozeze nud.

„Dacă nu făcea asta Demi Moore înainte, poate că aveam șansa de a transmite un mesaj puternic, un simbol al emancipării feminine. Aia e, m-am născut prea târziu și sper să nu nasc mai devreme,” a comentat actrița cu autoironie, adăugând un strop de umor la momentele delicate ale maternității.

Anunțul despre prima ei sarcină a fost făcut în luna iunie, când Anca a postat o fotografie alături de partenerul ei, stârnind valuri de bucurie în rândul fanilor.

„De Ziua Copilului vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul ăsta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată. Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie. La mulți ani!” a scris Anca, lăsând să se întrevadă bucuria acestei perioade speciale din viața ei.

Cu acea ocazie, actrița în vârstă de 34 de ani a dezvăluit că partenerul ei este fostul jucător de baschet Georgian Păun. Sportivul, originar din Calafat, a decis să se retragă după decesul idolului său, Kobe Bryant.

Cum îl va chema pe fiul actriței

Pe măsură ce momentul nașterii se apropie, Anca și partenerul ei au început să se gândească și la numele băiețelului.

„Vreau să fie un nume românesc care să meargă cu Constantin, așa îl chema și pe tata. Noi am aflat că o să fie băiețel de Sfântul Constantin și mi se pare mie drăguț să îi spunem Constantin, plus că e și o melodie pe care o să i-o pun de ziua lui, și când o să mă enervez o să îi zic. Constantin sigur rămâne,” a declarat actrița.

Anca Dinicu a fost întrebată recent dacă va face o petrecere specială ca să afle dacă va avea băiat sau fată.

„Nu (n.red. – nu organizează o petrecere). Îți zic direct acum, e băiețel! Nu am mai zis”, a spus Anca Dinicu.

Cunoscuta actriță a menționat cum a ales să facă publică vestea că va avea un copil.

„Nu am simțit neapărat că este momentul să anunț pentru că era încă devreme, nu se făcuseră nici trei luni. Nu este bine să zici până nu știi tu că ies analizele bine, că păstrezi sarcina, că este totul ok. Mai bine zici familiei, oamenilor foarte apropiați. Și mi-a fost frică. Am zis: «Măi, răsuflă din altă parte, mai bine zic eu»”, a povestit Anca Dinicu, ce a postat acum o poză după modelul Demi Moore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`