Prima pagină » Cancan » Anca Dinicu, în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Ce ar fi dispusă să facă vedeta de dragul actoriei

Anca Dinicu, în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Ce ar fi dispusă să facă vedeta de dragul actoriei

27 iul. 2022, 09:00,
în Cancan

Una dintre cele mai apreciate actrițe din România, Anca Dinicu, s-a afișat recent în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Frumoasa artistă are o carieră de succes și se bucură din plin de celebritate. Anca Dinicu se mândrește cu realizările deosebite din plan profesional, mai ales că aceasta a făcut multe sacrificii. Iată ce ar fi dispusă să facă vedeta de dragul actoriei.

Anca Dinicu, apariții sexy pe rețelele de socializare

La vârsta de 32 de ani, Anca Dinicu se bucură din plin de celebritate. Actrița care dă viață personajului Gina Felea are o carieră artistică impresionantă și este extrem de apreciată de publicul autohton. Mereu zâmbitoare și energică, vedeta aduce de fiecare dată zâmbetul pe chipul tuturor cu ajutorul personajelor sale savuroase pe care le interpretează cu mult umor.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Anca Dinicu este discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta a încercat mereu să își țină planul personal departe de ochii curioșilor și să nu fie implicată în scandalurile din lumea mondenă. Actrița încinge imaginația multor bărbați cu formele sale perfecte și nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy.

Chiar dacă este posesoarea unui trup de zeiță, vedeta a refuzat cu vehemență să apară în revistele pentru bărbați și nu a acceptat să pozeze nud. Cu toate acestea, Anca Dinicu își surprinde fanii cu apariții incendiare și atrage privirile tuturor.

Printre actrițele care pozează sexy se află și Alina Chivulescu. Aceasta a făcut furori pe vremea când a apărut nud într-un fim celebru în care a jucat. Și celebra artistă Inna se afișează în ipostaze îndrăznețe, spre încântarea publicului masculin.

Ce sacrificii ar fi dispusă să facă actrița de dragul carierei

Anca Dinicu a mărturisit în repetate rânduri că marea ei pasiune este actoria și iubește foarte multe ceea ce face. Rolurile pe care le interpretează cu atâta pasiune o ajută pe artistă să ajungă la inima publicului. Actrița a dezvăluit că a avut parte de multe provocări și de înfruntat multe obstacole până să ajungă celebră și ar fi dispusă să facă orice pentru actorie.

,,Cred că aș putea să mă și rad în cap pentru un rol, dar depinde. Pentru carieră aș face multe. Nu știu dacă ar fi ceva ce nu aș face. Până acum am refuzat oferte din diferite motive precum lipsa timpului sau am avut alt proiect, dar în rest nu am refuzat. Am jucat și gratis. Am jucat mult timp, în facultate, când erau proiecte independente. Aș mai face-o și azi pentru sufletul meu. Aș ajuta și un prieten, însă doar dacă nu ar avea bani. Dacă nu are bani aș veni să-l ajut, dar dacă știu că are bani nu vin doar pe prietenie.’’, a declarat aceasta.

În ceea ce privește viața amoroasă, Anca Dinicu nu dorește să ofere prea multe detalii. Aceasta a fost cerută în căsătorie în urmă cu mai mulți ani de colegul ei de breaslă, George Piștereanu, însă l-a refuzat pe acesta, apoi s-a iubit cu un fost concurent de la „Chefi la cuțite”, Kani, pe numele său real Andrei Hâncu.

Mai mult, au apărut în lumea mondenă zvonuri că ar fi avut o relație cu nimeni altul decât Cristi Mitrea, însă cei doi au negat cu vehemență presupunerile, precizând că îi leagă doar o frumoasă prietenie.

La vârsta de 32 de ani, Anca Dinicu are o carieră de succes și se bucură din plin de apreciererea publicului autohton. Actrița arată spectaculos și nu ezită să își surprindă fanii cu apariții provocatoare. Vedeta atrage privirile tuturor de fiecare dată când se afișează la evenimentele mondene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *