Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anca Dinicu, implicată într-un accident rutier. Actrița a intrat cu mașina într-un stâlp

Anca Dinicu, implicată într-un accident rutier. Actrița a intrat cu mașina într-un stâlp

12 mai 2022, 23:15,
în Cancan ultimă oră

Anca Dinicu, cunoscută pentru talentul actoricesc, dar și pentru show-urile TV în care a apărut alături de Mihai Bendeac, este una dintre vedetele care se bucură de vizibilitate și apreciere și în mediul online.

De altfel, pe rețelele sociale, vedeta este foarte activă și împărtășește cu cei care fac parte din comunitatea sa online lucrurile serioase, dar și amuzante ce i se întâmplă.

Anca Dinicu și-a avariat mașina din neatenție

De data aceasta, vedeta nu a venit cu vești prea bune. Anca Dinicu, alias Gina Felea, a anunțat că a făcut accident cu mașina, din fericire, însă, pagubele sunt doar materiale, nu și omenești.
Nimic grav nu s-a întâmplat, însă acum, colega lui Bendeac este bună de plată, pentru că mașina sa a suferit o lovitură serioasă pe partea din stânga-față. Și totul a fost provocat din cauza stării sale de nervozitate, care a făcut-o să fie neatentă imediat ce a urcat la volan și a dorit să facă o manevră pentru a ieși din parcare.

Imediat după ce a văzut ce a făcut, Anca Dinicu a povestit și cum a ajuns să aibă mașina avariată

Vedeta și-a dorit să apere un puști de o gașcă de „băieți periculoși”, așa cum îi numește ea, iar asta a făcut-o să traverseze câteva momente tensionate. Imediat ce situația copilului a fost rezolvată, mândră că a intervenit și a oferit un mic ajutor, Anca Dinicu a dat de necaz.

„Ieri am intrat într-un stâlp când am ieșit din parcare și nu m-am uitat la ce am făcut și mă uit acum. N-am vrut să mă enervez ieri, dar se pare că mă enervez acum. Mamă, am făcut-o lată! Și acum să vă zic și de ce n-am fost atentă. Când am ieșit din parcare, un băiat voia sa ia o trotinetă, alți băieți în gașcă, mai periculoși, au zis că aia e trotineta lor și el a zis că tocmai a pus aplicația și eu am dat geamul jos ca să atac, măcar cu un țipăt, un lăsați băiatul în pace să-și ia trotineta. Mă rog, băiatul a încălecat pe trotinetă, a plecat mai departe și eu, nervoasă fiind, când am ieșit din parcare, am scos repede mașina, cu nervi. Asta s-a întâmplat. Eu în mod normal nu lovesc mașina”, a spus Anca Dinicu pe pagina personală de Instagram.

Ulterior, în stilul caracteristic, bruneta a făcut haz de necaz. Actriță fiind, Anca Dinicu a jucat foarte bine starea de nepăsare și ironie, susținând că supărarea sa nu este una foarte mare, luând totul ca un semn, având în vedere că-și dorea de foarte mult timp să-și achiziționeze o mașină de lux.

„Ei bine, nu m-am enervat foarte tare pentru că săptămâna viitoare plănuiam să-mi iau altă mașină, așa că e un semn…”, a mai spus actrița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024