Prima pagină » Cultural » Anca Dinicu, despre numele ales pentru copilul ei. „Mi se pare mie drăguț”

Anca Dinicu, despre numele ales pentru copilul ei. „Mi se pare mie drăguț”

16 sept. 2024, 14:30,
Cezar Bulgaru în Cultural

Anca Dinicu urmează să devină mamă, iar recent a vorbit despre numele ales pentru copilul ei.

Ea și partenerul ei se pregătesc să-și întâmpine primul copil și așteaptă cu nerăbdare să-și înceapă noua viață în trei.

Anca Dinicu, despre numele ales pentru copilul ei

Anca Dinicu a oferit publicului o mică surpriză, dezvăluind câteva dintre numele pe care le ia în considerare pentru fiul ei. Unul dintre aceste nume are o semnificație deosebită pentru ea.

„Prima oară am zis Andrei, după care am zis că sunt prea mulți Andrei. Apoi am zis Radu, după care am zis: „Nu vreau Radu, că o să îi zică lumea Răducu și nu vreau Răducu.” Acum ne-am hotărât împreună la numele de Rareș, dar peste două luni cine știe cum o să îl cheme, Freddy, Michael. Vreau să fie un nume românesc care să meargă cu Constantin, așa îl chema și pe tata. Noi am aflat că o să fie băiețel de Sfântul Constantin și mi se pare mie drăguț să îi spunem Constantin, plus că e și o melodie pe care o să i-o pun de ziua lui, și când o să mă enervez o să îi zic „Costică!”. Constantin sigur rămâne, a povestit Anca Dinicu, transmite spynews.ro.

Anca Dinicu a surprins pe toată lumea cu anunțul ei

În iunie, Anca Dinicu ne-a dat o veste minunată: va avea un copil! În același timp, a făcut-o cunoscut și pe persoana specială din viața ei.

„De ziua copilului vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul asta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată. Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie. La mulți ani!”, a scris actrița pe rețelele de socializare.

Pe lângă vestea cea mare pe care a dat-o pe rețelele sociale, actrița a publicat și un filmuleț adorabil în care ne arată cât de mult a crescut burtica de gravidă.

Cine este Georgian Păun, iubitul artistei

Anca Dinicu, în vârstă de 34 de ani, și-a împărtășit bucuria maternității cu fanii și, în același timp, a dezvăluit identitatea viitorului tată. Este vorba despre Georgian Păun, un fost baschetbalist cu o carieră remarcabilă, întreruptă prematur din motive personale.

Anca Dinicu, în vârstă de 34 de ani, a fost invitată la un podcast și a fost întrebată dacă va face o petrecere specială ca să afle dacă va avea băiat sau fată.

„Nu (n.red. – nu organizează o petrecere). Îți zic direct acum, e băiețel! Nu am mai zis”, a spus Anca Dinicu.

Actrița a povestit cum a ales să facă publică vestea că va avea un copil.

„Nu am simțit neapărat că este momentul să anunț pentru că era încă devreme, nu se făcuseră nici trei luni. Nu este bine să zici până nu știi tu că ies analizele bine, că pastrezi sarcina, că este totul ok. Mai bine zici familiei, oamenilor foarte apropiați. Și mi-a fost frică. Am zis: „Măi, răsuflă din altă parte, mai bine zic eu”, a povestit actrița în același podcast.

De curând, Anca Dinicu a vorbit și despre numele ales pentru copilul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *